Ω – Λιπαρά οξέα

Περιγραφή
Τα ω-λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα όσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία, διότι βοηθούν κάθε κύτταρο, κάθε ιστό και κάθε όργανο του σώματός μας να λειτουργεί σωστά. Αυτό ίσως φαίνεται εκ πρώτης όψεως υπερβολή. Όταν όμως συνειδητοποιούμε, ότι τα ω-λιπαρά οξέα έχουν ορμονική δράση και είναι αυτά που ρυθμίζουν τη ρευστότητα, επομένως και την καλή λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών, τότε δεν θα έχουμε πλέον οποιαδήποτε επιφύλαξη σχετικά με τη μεγάλη σημασία τους για την υγεία μας. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω – Λιπαρά οξέα»

Ω -ο λόγος

Περιγραφή

Συγγραφέας : Σέλιας Αθανάσιος
Εκδότης : Ιδιωτική Έκδοση
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-92253-0-6
Σελίδες : 271
Σχήμα : 25χ15
Κατηγορίες : Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 23.71 €

Ω γλυκύ μου έαρ

Περιγραφή
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ω γλυκύ μου έαρ» είναι ένας ανοιχτός φάκελος, μια πρόταση διεπιστημονικής πρσέγγισης με την οποία μπορεί να αναπτυχθεί μια θεματική ενότητα.
Είναι ένα σχέδιο εργασίας «project», κονωνικού περιεχομένου, καθώς το θέμα του αναδύεται από τις γιορτές στον κύκλο του χρόνου, και τον κύκλο της ζωής στη φύση. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω γλυκύ μου έαρ»

Ω γυναίκες γυναίκες!

Περιγραφή
51 σύντομα, χιουμοριστικά ως επί το πλείστον, κείμενα, δημοσιευμένα με ψευδώνυμο σε ρωσικά περιοδικά στα τέλη του 19ου αιώνα… Κείμενα που ξεχώριζαν από τη μάζα των υπόλοιπων ιστοριών της εποχής και χάρισαν στον νεαρότατο Αντόν Τσέχωφ τη φήμη και το Βραβείο Πούσκιν σε ηλικία μόλις 28 ετών. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω γυναίκες γυναίκες!»

Ω Δεισδαιμόνα αν είχες μιλήσει

Περιγραφή

Συγγραφέας : Brückner Christine
Μεταφραστής : Αγγελίδου Μαρία
Εκδότης : Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος έκδοσης : 1988
ISBN : 960-03-0090-9
Σελίδες : 134
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Γερμανική πεζογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.63 €

Ω κράτους ιστορία

Περιγραφή

Συγγραφέας : Παπαλουκάς Χαράλαμπος
Έτος έκδοσης : 2015
ISBN : 618-81697-6-3
Σελίδες : 122
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ελλάς – Ιστορία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.16 €

Ω λα λα Μπομπ!

Περιγραφή
Το παιδί παίζει διασκεδαστικά παιχνίδια και κολλάει 40 απίθανα αυτοκόλλητα παρέα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του.

Μεταφραστής : Κοπέλου Ειρήνη
Εκδότης : Μίνωας
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-699-303-5
Σελίδες : 16
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές : Μπομπ Σφουγγαράκης, Παίζω και Κολλάω

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.56 €

Ω λατρεία των αυτουργών

Περιγραφή
Εγώ δεν είμαι Ποιητής,
σμιλεύω φράσεις μόνο,
εγώ δεν είμαι Ποιητής,
εργάτης είμαι της Σιωπής
προτάσεις που καθημερνώς
στα χάρτινά μου οικόπεδα
σαν πάσσαλους
καρφώνωΓεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1978 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Σητεία-Κρήτης. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω λατρεία των αυτουργών»

Ω τι κόσμος μπαμπά!

Περιγραφή
Ο Κώστας Μουρσελάς γεννήθηκε στον Πειραιά. Εκεί τελειώνει και το λύκειο. Το 1951, πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, συλλαμβάνεται ως στέλεχος της ΕΠΟΝ και δικάζεται από έκτακτο στρατοδικείο της εποχής (υπόθεση Μπελογιάννη). Για χρόνια σπούδαζε βιολί, που το διέκοψε όταν άρχισε να τον θέλγει το θέατρο. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω τι κόσμος μπαμπά!»

Ω τι κόσμος παιδιά!

Περιγραφή
Ο Πασχάλης Παπατσαρούχας – Τσαρούχας γεννήθηκε στον Περισσό και οι ρίζες του φτάνουν στο Σουφλί και την Κεφαλλονιά. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους στο θέατρο και έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές. Συνέχισε να διαβάζεις «Ω τι κόσμος παιδιά!»