Υ.Γ. Σ’ αγαπώ

Περιγραφή
Η Χόλι και ο Τζέρι είναι το τέλειο ζευγάρι. Απόλυτα ταιριαστοί και αγαπημένοι, πιστεύουν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους. Ο Τζέρι πεθαίνει και η Χόλι είναι απαρηγόρητη… Ο Τζέρι όμως είχε υποσχεθεί πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα της. Και ένα πακέτο με γράμματα που φτάνει στα χέρια της, το αποδεικνύει: Ο Τζέρι έχει αφήσει μια κληρονομιά αγάπης που η Χόλι θα εξαργυρώνει κάθε μήνα. Συνέχισε να διαβάζεις «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ»

Υ.Γ. Σ’ αγαπώ

Περιγραφή

Συγγραφέας : Schulman Helen
Μεταφραστής : Κατσογιάννη Κασσιανή
Εκδότης : Ωμέγα
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-8255-69-4
Σελίδες : 278
Σχήμα : 20χ13
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.83 €

Υβ Μοντάν

Περιγραφή

Ο Υβ Μοντάν είναι το σύμβολο της χρυσής εποχής του γαλλικού Μιούζικ-χολ. Σίγουρα δεν ήταν ούτε στιχουργός, ούτε συνθέτης αλλά και το ταλέντο του ερμηνευτή, αξίζει σαν μια δημιουργία. Προϊόν σκληρής δουλειάς, κανένας σαν αυτόν δεν τραγουδούσε, χόρευε και έπαιζε ταυτόχρονα. Συνέχισε να διαβάζεις «Υβ Μοντάν»

Υγεία 21

Περιγραφή
Ανεξάρτητα αν κάποιος είναι υπουργός κυβέρνησης, δήμαρχος πόλης, διευθυντής επιχείρησης, ηγέτης κοινωνικός, γονιός ή μεμονωμένο άτομο, το Υγεία 21 μπορεί να τον βοηθήσει ν’ αναπτύξει δράσεις που θα οδηγήσουν σε μια περισσότερο δημοκρατική, κοινωνικά υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία 21»

Υγεία αρρώστια κοινωνία

Περιγραφή
Η έκδοση του βιβλίου συμπίπτει με την ανάδυση καίριων προβλημάτων της υγείας και της δημόσιας υγείας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Πέρα από την όποια συμβολή του στην κατανόηση των επιμέρους ζητημάτων που διαπραγματεύεται, φιλοδοξεί να συμβάλει και στη διερεύνηση των πολιτιστικών ανακατατάξεων (με αφορμή και πεδίο το δίπολο: υγεία και αρρώστια) στις σύγχρονες κοινωνίες, στο βαθμό που θεωρητικο-επιστημονικό υπόβαθρο όλων των αναλύσεων αποτελεί η πολιτιστική κοινωνιολογία, δηλαδή η Κοινωνιολογία που ενδιαφέρεται για τις πολιτιστικές μεταβολές και τα πολιτιστικά πρότυπα, καθώς και για το πεδίο με τον τίτλο: με το «κακό» στον σύγχρονο κόσμο. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία αρρώστια κοινωνία»

Υγεία ή τώρα ή ποτέ

Περιγραφή
Ο άνθρωπος παθαίνει διάφορες αρρώστιες, αλλά είναι κι αυτό ο ίδιος μια αρρώστια. Αυτό είναι και το πρόβλημά του κι αυτή είναι και η μοναδικότητα του. Αυτή είναι η καλή του τύχη και αυτή είναι η κακοτυχία του.
Κανένα άλλο ζώο δεν είναι τέτοιο πρόβλημα -αγωνία, ένταση, αρρώστια- όπως είναι ο άνθρωπος. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία ή τώρα ή ποτέ»

Υγεία και ασθένεια

Περιγραφή
Το βιβλίο «Υγεία και ασθένεια» παρουσιάζει θέματα που σχετίζονται με τους ψυχολογικούς παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν τη σωματική μας υγεία. Η έκδοση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του κλάδου κλινικής ψυχολογίας και ψυχολογίας της υγείας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ). Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία και ασθένεια»

Υγεία και ενέργεια

Περιγραφή
Ο απόλυτος οδηγός για τα συμπληρώματα από φυσικά βότανα, φυτά και μπαχαρικά.
Θέλετε να ενισχύσετε τη διάθεση, τη ζωτικότητα, την ενέργεια, την ανοσία ή την πέψη σας; Στο βιβλίο αυτό, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο συμπλήρωμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία και ενέργεια»

Υγεία και θεραπεία της ψυχής στην αρχαιότητα

Περιγραφή
O Παντελής Bασματζίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Mετά την αποφοίτησή του από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από τη Στρατιωτική Iατρική, ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο στη Γνωστική Aναλυτική Ψυχοθεραπεία, στη συζυγική και στη θεραπεία των σεξουαλικών διαταραχών. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία και θεραπεία της ψυχής στην αρχαιότητα»

Υγεία και καθαριότητα

Περιγραφή
Οι μικροί αναγνώστες ανακαλύπτουν τον κόσμο μέσα από τις «Εικόνες για μικρά παιδιά». Με τις πολύχρωμες, χαρτονένιες σελίδες τους, αυτά τα εικονογραφημένα βιβλία μοιάζουν με παιχνίδια!
Μέσα από το βιβλίο «Υγεία και καθαριότητα» τα παιδιά μαθαίνουν πολύτιμες συμβουλές υγείας και τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Συνέχισε να διαβάζεις «Υγεία και καθαριότητα»