Π όπως πορνογραφία

Περιγραφή
«Μόνο οι ομοφυλόφιλοι, τα μοντέλα και οι γυναίκες καριέρας ασκούνται πιο συχνά από τρεις φορές την εβδομάδα, διαβεβαίωνε ο Μπέντζι τον εαυτό του καθώς στεκόταν -ξεχειλωμένος, γυμνός και πιθηκοειδής- μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου, μόνος με την επίγνωση ότι οι μέρες του μπροστά από την κάμερα του πορνογράφου έχουν τελειώσει. Συνέχισε να διαβάζεις «Π όπως πορνογραφία»

π. Γεώργιος Πυρουνάκης

Περιγραφή

Υπάρχουν άνθρωποι, άλλοτε γνωστοί, άλλοτε πιο άσημοι που δρουν επί της ουσίας στον κόσμο, ο οποίος βάλλεται από τις δομές του κακού. Άνθρωποι που δεν οραματίζονται απλώς και ελπίζουν, αλλά πιστεύουν ότι ο κόσμος μπορεί ν’ αλλάξει, υπό τον όρο ότι θα συνειδητοποιηθεί η ανάγκη για βελτίωση και δράση. Συνέχισε να διαβάζεις «π. Γεώργιος Πυρουνάκης»

π. Ιωάννης Ρωμανίδης

Περιγραφή
«Η δογματική διδασκαλία του αείμνηστου π. Ιωάννη Ρωμανίδου… έταμε νέας και εν ταύτω παραδοσιακάς-πετερικάς, οδούς εις την σύγχρονον ορθόδοξον θεολογίαν… τέκνον υπάρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου ηντάει πνευματικούς χυμούς από τας υγιείς ρίζας της σεβάσμιας και αγιοτόκου Καππαδοκίας εξ ης κατήγετο και ηδηνήθη να διακρίνη και να διακηρύξη την αλήθειαν ότη η αληθής θεολογία δεν είναι ούτε ηθικισμός ούτε σχολαστικισμός ακαδημαϊκός, αλλ’ εμπειρία καθάρσεως, φωτισμού και θεώσεως». Συνέχισε να διαβάζεις «π. Ιωάννης Ρωμανίδης»

π. Μάρκος Μακρυωνίτης Ένας άνθρωπος με πίστη και ανθρωπιά

Περιγραφή
[…] Φεύγοντας ο π. Μάρκος, εκτός από μια μαρτυρία ζωής, άφησε και το γραπτό του λόγο. Πρόκειται για ένα αληθινό χρυσωρυχείο, απ’ όπου μπορεί να αναδειχτεί πλούσιο υλικό. Είναι γνωστό πως κάθε λόγος, προφορικός ή γραπτός, καθρεπτίζει τα μύχια της υπόστασης του ανθρώπου. Συνέχισε να διαβάζεις «π. Μάρκος Μακρυωνίτης Ένας άνθρωπος με πίστη και ανθρωπιά»

Π. Τέτσης

Περιγραφή

Συγγραφέας : Βακαλό Ελένη 1921-2001, Κωτίδης Αντώνης
Επιμελητής : Δημακοπούλου Τζούλια
Εκδότης : Γκαλερί Νέες Μορφές
Έτος έκδοσης : 1999
ISBN : 960-86381-0-0
Σελίδες :
Σχήμα : 28χ26
Κατηγορίες : Ζωγράφοι, Έλληνες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 42.62 €

Π. Τέτσης

Περιγραφή

Επιμελητής : Δημακοπούλου Τζούλια
Εκδότης : Γκαλερί Νέες Μορφές
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-86381-1-9
Σελίδες : 62
Σχήμα : 30χ24
Κατηγορίες : Ζωγράφοι, Έλληνες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.97 €

Π. Τέτσης

Περιγραφή
Δίγλωσσος κατάλογος (ελληνικά και αγγλικά) της έκθεσης «Π.Τέτσης – Θάλαττα» η οποία διοργανώθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή στην Άνδρο από τις 25 Ιουνίου έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2006.
Η θάλασσα ως βίωμα και μνήμη αποτελεί έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο, όπου ο καλλιτέχνης από το ξεκίνημά του εστίασε ένα σημαντικό μέρος των εικαστικών του προβληματισμών και αναζητήσεων που τον ανέδειξαν σε έναν αυθεντικό εκφραστή της θαλασσογραφικής μας παράδοσης. Συνέχισε να διαβάζεις «Π. Τέτσης»

Π.Α.Ο.Κ.

Περιγραφή
Από την ίδρυσή του, το 1926, ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπόλεως αντιπροσώπευε τη χαμένη αθλητική παράδοση της Πόλης, τις αξίες και τις αρχές της ελληνικής κοινότητας και τις χαμένες αναμνήσεις, που βρήκαν καταφύγιο στη Θεσσαλονίκη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συνέχισε να διαβάζεις «Π.Α.Ο.Κ.»

Π.Δ. 18/1989

Περιγραφή

Επιμελητής : Φιλίππου Μιχαήλ
Εκδότης : Σάκκουλας Αντ. Ν.
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-15-2487-8
Σελίδες : 66
Κατηγορίες : Κώδικες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.12 €

Π.Εξ.Σ.Ε. Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας

Περιγραφή
Το Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας (Π.Εξ.Σ.Ε.) είναι πρόγραμμα έμμεσης θεραπείας λόγου για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας που δυσκολεύονται στο λόγο και /ή την επικοινωνία. Μετακινεί την εστίαση της λογοθεραπείας από το ιατροκεντρικό στο ψυχοκοινωνικό μοντέλο, συνδυάζοντας θεωρητικά και εμπειρικά τεκμηριωμένες κλινικές πρακτικές Βραχείας Θεραπείας με Εστίαση στη Λύση (Solution Focused Brief Therapy, SFBT) και Θεραπείας Αλληλεπίδρασης Γονέα-Παιδιού (Parent Child Interaction, PCI), γεγονός που το καθιστά θεραπεία τεκμηριωμένης αποτελεσματικότητας. Συνέχισε να διαβάζεις «Π.Εξ.Σ.Ε. Πρόγραμμα Εξέλιξης Σχέσεων Επικοινωνίας»