Ξανά μαζί

Περιγραφή
Μόλις την άκουσε ν’ απομακρύνεται στο διάδρομο, ο Άρθουρ μπήκε στο υπνοδωμάτιο. Ήθελε να βρεθεί ξανά εκεί, στο ίδιο δωμάτιο όπου είχε ζήσει τον έρωτα, θα ήθελε να γυρνούσε το χρόνο πίσω, τότε που την παρακολουθούσε να κοιμάται. Χάιδεψε την κουβέρτα που αγκάλιαζε το κρεβάτι. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξανά μαζί»

Ξανά στα χωριά μας

Περιγραφή
Η μέχρι τώρα ασκηθείσα από τους αρμοδίους άρχοντες οικονομική πολιτική στην πατρίδα μας, ουδέν απέδωσεν και φτωχότερους τους πολίτες της κατέστησε. Όμως, στο κατάντημα τούτο της χώρας μας είμαστε κι εμείς συμμέτοχοι, καθόσον η ατομική και οικογενειακή μας ζωή απεδείχθη ότι ήταν ανεξέλεγκτη και σπάταλη. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξανά στα χωριά μας»

Ξανά στο φως

Περιγραφή

Συγγραφέας : Κωνσταντινίδης Νικόλαος Θ.
Εκδότης : Τελεία & Παύλα
Έτος έκδοσης : 2005
ISBN : 960-87908-2-4
Σελίδες : 450
Σχήμα : 29χ21
Κατηγορίες : Εκπαίδευση και λαογραφία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 27.69 €

Ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τον τοκετό

Περιγραφή
Η εγκυμοσύνη και ο τοκετός είναι ορόσημα για τη σωματική και ψυχική ζωή μιας γυναίκας.
Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη φόρμα σας μετά τη γέννηση του παιδιού σας, από κάθε άποψη και στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξαναβρείτε τη φόρμα σας μετά τον τοκετό»

Ξαναβρήκα το φίλο μου

Περιγραφή

Συγγραφέας : Uhlman Fred
Μεταφραστής : Αγγελοπούλου Βίτω
Εκδότης : Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης : 2001
ISBN : 960-293-198-1
Σελίδες : 112
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές : Σύγχρονη Λογοτεχνία για Νέους, Συλλογή Κύκνοι

Τιμή σε ιστοσελίδες: 4.40 €

Ξανάγινε τρεις…

Περιγραφή
Αν είχατε τη δυνατότητα για μία ώρα να κάνατε κάτι, το οτιδήποτε, και να μην μπορεί κανείς να αποδείξει ότι στον τάδε χρόνο το κάνατε, ποιο θα ήταν αυτό; Τι θα επιλέγατε;
Όταν κάθε χρόνο αλλάζει η ώρα το φθινόπωρο και από τέσσερις το πρωί ξαναπάει τρεις, ο καθείς από μας μπορεί να κάνει κάτι μεταξύ τρεις και τέσσερις και να ’ναι σαν να μην το έκανε ποτέ. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξανάγινε τρεις…»

Ξαναγυρίζοντας στον Όμηρο

Περιγραφή
Στον τόμο αυτόν έχουν συγκεντρωθεί όσες ομηρικές μελέτες έγραψα ύστερα από την έκδοση των Ομηρικών Ερευνών στα 1944. […]
Πάνω από σαράντα χρόνια πάλεψα να ξεδιαλύνω τα προβλήματα που υψώνει το έργο του Ομήρου, του παππού των Ελλήνων όπως τον έλεγε ο Νίκος Καζαντζάκης. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξαναγυρίζοντας στον Όμηρο»

Ξαναδιαβάζοντας το Ελληνικό Παράδοξο

Περιγραφή

Τι είναι το Ελληνικό Παράδοξο; Είναι η διαπίστωση ότι παρατηρείται «ένα πολυσυζητημένο χάσμα ανάμεσα στην απεριόριστη υπόσχεση της Ελλάδας και στην κατά καιρούς απογοητευτική της επίδοση». Το φαινόμενο αυτό είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει -το 1995- Διεθνές Συμπόσιο στο Kennedy School of Government του Χάρβαρντ, που συγκέντρωσε προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και δημοσιογραφικό κόσμο για την μελέτη, την ανάλυση και την πρόταση διεξόδων, λύσεων. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξαναδιαβάζοντας το Ελληνικό Παράδοξο»

Ξαναδιαβάζοντας το Κεφάλαιο

Περιγραφή
O Ben Fine είναι καθηγητής στο University of London, Department of Economics, School of Oriental and African Studies.

Συγγραφέας : Fine Ben, Harris Laurence
Μεταφραστής : Αθανασίου Θανάσης, Σταματάκης Νικηφόρος
Εκδότης : Gutenberg – Γιώργος & Κώστας Δαρδανός
Έτος έκδοσης : 1986
ISBN :
Σελίδες : 230
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Οικονομία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.54 €

Ξαναδιαβάζοντας τον Παπαδιαμάντη

Περιγραφή
Όταν διαβάζω Παπαδιαμάντη, αισθάνομαι ότι μου λείπει ταπείνωση και πιέζω τον εαυτό μου με αυτομεμψία, για να φέρω στην επιφάνεια της ψυχής μου λίγο την αίσθηση της δροσιάς της. Γιατί πριν νάρθει αυτή η αίσθηση μέσα μου, σαν άνθρωπος του αιώνος τούτου αναζητώ κι εγώ πλοκή, περιπέτεια, ηθικά διδάγματα και προ παντός ηθικές αρχές, για να κρίνω κυρίως και να καταδικάσω τους κακούς και να αναγνωρίσω και να ευλογήσω τους καλούς. Συνέχισε να διαβάζεις «Ξαναδιαβάζοντας τον Παπαδιαμάντη»