5 σε 1

Περιγραφή
O καλύτερος οδηγός για άμεση παραγωγικότητα !
Γρήγορα και εύκολα βήματα στις βασικές έννοιες πληροφορικής τα WindowsXP, το Internet και στις εφαρμογές του Microsoft Office 2003: Word, Excel, Outlook.
Αυτό το βιβλίο είναι ένας φιλικός οδηγός που θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις βασικές έννοιες πληροφορικής, τα Windows Xp, το Internet και θα ερευνήσετε τα νεότερα χαρακτηριστικά των εφαρμογών του Microsoft Office 2003: Word, Excel, Outlook- όλα σε ένα μεγάλο βιβλίο.
Οι απλές και περιεκτικές οδηγίες καλύπτουν μερικά από τα χαρακτηριστικά του Microsoft Office 2003 και σας βοηθούν να ανακύψετε τους αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης των εφαρμογών. Γρήγορα θα δημιούργησε επαγγελματικής ποιότητας έγγραφα και υπολογιστικά φύλλα.O Joe Habraken είναι διακεκριμένος συγγραφέας, εκπαιδευτικός και ειδικός στην τεχνολογία πληροφοριών. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτικός και κάτοχος των ειδικοτήτων Μicrosoft Certified Professional και Cisco Certified Network Associate. Ειδικεύεται στην απλοποίηση των δύσκολων εννοιών πληροφορικής.

Συγγραφέας: Habraken Joe
Μεταφραστής: Φιστουρής Δημοσθένης Κ.
Εκδότης: Γκιούρδας Β.
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-387-401-9
Σελίδες: 701
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Λειτουργικά συστήματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 20.58 €