3000 ερωτήσεις αξιολόγησης στη σύγχρονη ουρολογία

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με τη μορφή ερωταπαντήσεων οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της Ουρολογίας και της Ανδρολογίας.
Ο ειδικευόμενος ή ειδικευμένος ουρολόγος έχει τη δυνατότητα να κατευθυνθεί στη μελέτη των επιμέρους θεμάτων της επιστήμης του, καθώς και να εξασκηθεί σε ποικιλία ζητημάτων – από συχνά προβλήματα της καθημερινής πρακτικής μέχρι σπάνιες περιπτώσεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και επιστημονική ευαισθησία.
Για το βιβλίο ελήφθησαν υπόψιν οι πλέον επίκαιρες γνώσεις από έναν μεγάλο βιβλιογραφικό όγκο, και το αποτέλεσμα είναι μια απολύτως σύγχρονη προσέγγιση τόσο του γνωστικού αντικειμένου όσο και της ίδιας της μεθόδου αναζήτησης και εκμάθησης.
Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις ακολουθούν τις κατευθυντήριες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας του 2013, καθιστώντας έτσι το βιβλίο χρήσιμο για τον ουρολόγο, ο οποίος εξασκεί την επιστήμη του εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Συγγραφέας : Κομνηνός Χρήστος Α.
Εκδότης : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-452-179-9
Σελίδες : 578
Σχήμα : 24χ17
Κατηγορίες : Ουρολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 30.02 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.