25 τρόποι για να πραγματοποιήσετε την ιδανική σας ζωή

Περιγραφή
Αξίζουμε όλοι μια όμορφη ζωή με υγειά, ευτυχία, αγάπη και αφθονία.
Είμαστε ευτυχισμένοι όταν έχουμε αυτά που θέλουμε και χρειαζόμαστε.
Αν δεν έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, υπάρχουν δύο λύσεις. Η μία είναι να μάθουμε να είμαστε ευτυχισμένοι χωρίς αυτά που μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι χρειαζόμασταν. Η δεύτερη λύση είναι να μάθουμε πώς να δημιουργούμε πιο αποτελεσματικά ή να έλκουμε αυτά που χρειαζόμαστε
για τον εαυτό μας και τους άλλους. Είναι φανερό ότι και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά.
Το βιβλίο αυτό ασχολείται και με τις δύο λύσεις.
Η ιδανική μας ζωή είναι αυτή που μας φέρνει ευτυχία, πληρότητα, αγάπη, ειρήνη, νόημα και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε και επιθυμούμε. Διαφέρει από άτομο σε άτομο.
Η δημιουργία αφθονίας, υγείας, σχέσεων αγάπης και όλων των άλλων όψεων μιας ευτυχισμένης ζωής, δεν είναι μόνο δικαίωμά μας, αλλά επίσης καθήκον και πεπρωμένο μας.
Είναι ώρα να εξασκήσουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις.
Είναι ώρα να μάθουμε να δημιουργήσουμε ατομικά, οικογενειακά και κοινωνικά μια όμορφη, ευτυχισμένη και γεμάτη αφθονία ζωή.Γεννήθηκε στην Αμερική όπως και οι γονείς του, αλλά στην ηλικία 12 χρόνων, μετακόμισε στο Λίβανο όπου έζησε 8 χρόνια επειδή ο πατέρας του πήρε θέση σαν πρύτανης στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Βηρυτού. Μετά ολοκλήρωσε τις σπουδές σαν χημικός μηχανικός στην Αμερική. Μετά από δυο χρόνια εργαζόμενος για μια μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρία, άφησε την θέση του για να αναζητήσει ένα πιο ταιριαστό για αυτόν νόημα στη ζωή. Για μερικά χρόνια ερεύνησε μια μεγάλη ποικιλία συστημάτων και πηγών περιλαμβάνοντας τον Χριστιανισμό, την Γιόγκα, την ψυχολογία, το σουφισμό, την αστρολογία, το μασάζ, την πνευματική θεραπεία, την βρετανική φιλοσοφία και πολλά άλλα σε σχέση με την σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική αρμονία του ανθρώπου. Σαν αποτέλεσμα άφησε άλλους τρόπους ζωής και αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από την γραφή βιβλίων, διδασκαλία, σεμινάρια και την οργάνωση διάφορων δραστηριοτήτων για το όφελος των ανθρώπων που έχουν ανάγκη σαν ομάδες αιμοδοσίας και συμπαράσταση των άπορων, άστεγων και τυφλών. Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 24 βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου Αρμονική ζωή. Έχει πάνω από 400 ομιλίες και σεμινάρια σε CD και DVD. Έχει δημιουργήσει το γνωστό 6 έτη σεμινάριο αυτογνωσίας μαζί με πάνω από 40 άλλα μικρότερα σεμινάρια όπου συνθέτει αρχαίες αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες γνώσεις και τεχνικές δημιουργώντας πρωτότυπα βιωματικά σεμινάρια που απελευθερώνουν τον άνθρωπο από ψευδαισθήσεις, πεποιθήσεις, προγραμματισμούς, συναισθήματα και προκαταλήψεις που εμποδίζουν την ευτυχία, ελευθερία, ηρεμία και αγάπη τους.

Συγγραφέας: Najemy Robert Elias
Μεταφραστής: Πάσχου Ματίνα, Φάντη Βίκυ
Εκδότης: Ολιστική Αρμονία
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN:
Σελίδες: 113
Σχήμα: 29χ20
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.35 €