2012: Ο πόλεμος για τις ψυχές

Περιγραφή
Μία φορά ανά είκοσι έξι χιλιάδες χρόνια, η Γη ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του Γαλαξία. Βάσει των αρχαίων Μάγια, 21 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11:11 π.μ. -ημερομηνία ιδιαιτέρως “παρατηρημένη” ιστορικά-, αυτό θα ξανασυμβεί, σημαίνοντας το τέλος της εποχής, αλλά και της ανθρώπινης συνείδησης.
Τι θα συμβεί στ’ αλήθεια; Το τέλος του κόσμου; Μια νέα εποχή για την ανθρωπότητα; Τίποτα; Την τελευταία φορά που συνέβη, ο άνθρωπος του Κρο Μανιόν βάλθηκε να δημιουργεί υψηλή τέχνη στις σπηλιές της νοτιοδυτικής Γαλλίας. Τώρα, ο Ουίτλι Στρίμπερ εξερευνά το 2012, σε ένα κορυφαίο, καθηλωτικό έργο φαντασίας.
Μια μυστηριώδης εξωγήινη παρουσία ξεπηδά από ιερές τοποθεσίες παγκοσμίως, για να ξεριζώσει τις ανθρώπινες ψυχές. Χάος πρωτόγνωρο και αγώνας για επιβίωση, σε έναν ασύλληπτο πόλεμο, όπου το θάρρος συναντά τη δειλία, η αφοσίωση την προδοσία, ήρωες ξεπροβάλλουν, κακοί αποκαλύπτονται και ένα απρόσμενο συμβάν ανυψώνει τους χαρακτήρες σε μια νέα ζωή, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του κόσμου.Ο Ουίτλι Στρίμπερ έγραψε περισσότερα από είκοσι μυθιστορήματα και βιβλία έρευνας, μεταξύ των οποίων τα “The Wolfen”, “The Hunger”, “Communion”, “The Grays” και “Τhe Coming Global Superstorm” (με τον Art Bell), το οποίο υπήρξε η πηγή έμπνευσης για την ταινία “The Day After Tomorrow”. Η ιστοσελίδα του www.unknowncountry.com αναφέρει ημερήσιες ειδήσεις από την πρωτοπορία της επιστήμης και της πραγματικότητας και συνιστά το μεγαλύτερο ιστότοπο του είδους του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Strieber Whitley
Μεταφραστής: Βέμπος Θανάσης
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-14-1974-8
Σελίδες: 452
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Επιστημονική φαντασία
Σειρές: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.36 €