2012: Αλήθειες & ψέματα

Περιγραφή
Οριστικό Τέλος ή Αρχή μιας Νέας Εποχής;
Στο βιβλίο αυτό, η Σμάρω Σωτηράκη προσεγγίζει τη μοιραία ημερομηνία μέσα από την κοσμοθεώρηση των Μάγιας, την αστρολογία και τις καταγραφές του συλλογικού ασυνειδήτου. Διαχωρίζει την «ήρα» της παραφιλολογίας από την ουσιαστική πληροφόρηση και αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό: Αν οι Μάγιας δεν μας είχαν κληροδοτήσει αυτή την ημερομηνία, θα την είχαμε ήδη «ανακαλύψει»!
Παρασκευή, 21η Δεκεμβρίου 2012, 11:11 π.μ. – GMT
Μια αινιγματική ημερομηνία – που έχει εντυπωθεί στο μυαλό όλων σχεδόν των κατοίκων του πλανήτη – μας συνδέει απροσδόκητα με έναν πολιτισμό μακρινό και μυστηριώδη, που ξεπροβάλλει απόκοσμα μέσα από την αχλή του χρόνου. Ο σπουδαίος πολιτισμός των Μάγιας χάθηκε, αλλά άφησε πολύτιμες παρακαταθήκες γνώσης, όπως της απίστευτης ομορφιάς και τελειότητας ημερολόγιό τους, που καλύτερό του μπορέσαμε να φτιάξουμε μόνο τις τελευταίες δεκαετίες, χάρη στους υπολογιστές. Όμως αυτό το ανεκτίμητο κληροδότημα κρύβει πιθανώς ένα απροσδόκητο και δυσβάσταχτο «τέλος», που κατά κάποια περίεργη συγκυρία πρέπει να «πληρώσει» ακέραιο η δική μας γενιά.Η Σμάρω Σωτηράκη γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αστρολογία και η ψυχολογία είναι οι δύο μεγάλες της αγάπες. Την γοήτευσαν από μικρή, γι’ αυτό και δεν θα πάψει ποτέ να τις σπουδάζει. Παράλληλα, λατρεύει να διδάσκει τους αστρολογικούς συμβολισμούς και τις εφαρμογές τους και ονειρεύεται την ημέρα που η Ελλάδα θα ξαναγίνει ομφαλός της γης αστρολογικά. Έχει συνεργαστεί με την ΕΤ1, στην εκπομπή Καλημέρα με χαμόγελο (1992-1993), όπου παρουσίαζε την αστρολογική «στήλη», ενώ έχει τακτική παρουσία σε μεγάλα ελληνικά κανάλια. Γράφει στα περιοδικά TV Ζάπινγκ και Άστρα και Όραμα. Επίσης, συνεργάζεται με τα κυπριακά έντυπα Όμικρον και Όμικρον άντρας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία και ένθετα αστρολογίας που έχουν διανεμηθεί από τα περιοδικά που συνεργάζεται.
Το προσωπικό της ιστολόγιο είναι: http://smarosotiraki .blogspot.com

Συγγραφέας : Σωτηράκη Σμάρω
Εκδότης : IntroBooks
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-6680-75-4
Σελίδες : 195
Σχήμα : 21χ14
Κατηγορίες : Αστρολογία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.35 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.