121 τρόποι για να ζήσετε 121 χρόνια …και περισσότερο

Περιγραφή
Οι συγγραφείς του διεθνούς best-seller, “Σταματήστε το Χρόνο”, υπογράφουν την παρούσα έκδοση, με 121 ιατρικές συμβουλές για μια μακροβιότερη σε διάρκεια και υγιέστερη ζωή.
Οι δυσλειτουργίες, διαταραχές και νόσοι που σχετίζονται με την ηλικία μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπισθούν με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και, όπου χρειάζεται, την κατάλληλη ιατρική θεραπεία. Από τη διανοητική λειτουργία και τη σεξουαλική απόδοση έως τη σωματική εμφάνιση, την ικανότητα και τη δύναμη, το βιβλίο αυτό είναι ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για όσους, ανεξαρτήτως της επίδρασης του χρόνου, θέλουν να παραμένουν ακμαίοι και υγιείς.Ο Dr Ronald Klatz που επινόησε τον όρο “ιατρική αντιγήρανσης”, είναι αναγνωρισμένος σαν ηγετική αυθεντία σ’αυτή τη νέα κλινική επιστήμη. Από το 1981 ο Dr Ronald Klatz ασχολείται ολοκληρωτικά με την πρωτοποριακή εξερεύνηση νέων θεραπειών για την αντιμετώπιση και πρόληψη εκφυλιστικών ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία. Είναι ο ιδρυτής γιατρός και πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας της Ιατρικής Αντιγήρανσης (Α4Μ), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που είναι αφιερωμένος στην προαγωγή της τεχνολογίας για την ανίχνευση, πρόληψη και θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με την ηλικία και την προώθηση της έρευνας επί των μεθόδων για την επιβράδυνση και βελτιστοποίηση της διαδικασίας γήρανσης του ανθρώπου. Ως ένας παγκόσμια γνωστός ειδικός στην ιατρική αντιγήρανσης, ο Dr Ronald Klatz είναι δημοφιλής ομιλητής σε εκδηλώσεις σχετικές με την ιατρική αντιγήρανσης που οργανώνει μόνη ή σε συνεργασία η Α4Μ. Είναι επίσης παράγων που συντελεί στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εκπαιδευτικού δικτυότοπου της Α4Μ, www.worldhealth.net του οποίου είναι ανώτερος ιατρικός επιμελητής.
Ο Dr Klatz επιβλέπει συνεχιζόμενα προγράμματα ιατρικής εκπαίδευσης που συγχορηγούνται από την Α4Μ και είναι εγκεκριμένα από την ΑΜΑ/ACCME, για περισσότερους από 30.000 γιατρούς, επαγγελματίες της υγείας και επιστήμονες από 85 χώρες του κόσμου κάθε χρόνο. Επιπλέον, ο Dr Klatz είναι Καθηγητής Εσωτερικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο των Επιστημών Υγείαςτης Κεντρικής Αμερικής, είναι δε πιστοποιημένος στις ειδικότητες της οικογενειακής πρακτικής, της ιατρικής των αθλημάτων και της ιατρικής αντιγήρανσης. Είναι επίσης συνιδρυτής της Εθνικής Ακαδημίας της Ιατρικής των Αθλημάτων η οποία παρέχει εξάσκηση ιατρικής ειδικότητας στη μυοσκελετική αποκατάσταση, τη σωματική κατάσταση και την άσκηση σε 35.000 επαγγελματίες φροντίδας υγείας σε διεθνή κλίμακα. Υπήρξε ιδρυτής και βασικός δημιουργός πατέντας για την εταιρεία Συστήματα Ανάνηψης Οργάνων, μια εταιρία βιοϊατρικής έρευνας που εστιάζει στις τεχνολογίες για την ανάνηψη του εγκεφάλου, τα τραύματα και την ιατρική επειγόντων περιστατικών, τη μεταμόσχευση οργάνων και τη διατήρηση του αίματος.
Είναι ο εφευρέτης, δημιουργός ή διαχειριστής πολυάριθμων ιατρικών
και επιστημονικών πατέντων Σε αναγνώριση των πρωτοποριακών ιατρικών ανακαλύψεων του τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο της Επιστήμης για την Τεχνολογία Ανάνηψης του Εγκεφάλου (1 993) και με το Μεγάλο Βραβείο της Ιατρικής για την Τεχνολογία Ψύξης του Εγκεφάλου (1994). Επιπλέον, ο Dr Klatz ονομάστηκε ως ένας από τους Κορυφαίους 10 Ιατρικούς Νεωτεριστές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία (1997) από το Εθνικό Ινσιτούτο Ηλεκτροϊατρικής Πληροφορίας και πήρε το Βραβείο Πρωτοπορίας στη Φροντίδα Υγείας (1999) με Προεδρική Αναγνώριση από τον William Jefferson Clinton για τις Μεταβατικές Υπηρεσίες της Νέας Υόρκης.
Eίναι συγγραφέας πολλών μη μυθοπλαστικών μπεστ σέλερ και έχει χρησιμεύσει ως συνεργάτης, εκδότης, επιμελητής και σύμβουλος σε πάρα πολλά περιοδικά.
Χαίρει υψηλής εκτίμησης μεταξύ των επιστημονικών και ακαδημαϊκών συναδέλφων του για τις συνεχείς ιατρικές εκπαιδευτικές διαλέξεις επί της δημογραφικής κατανομής της γήρανσης και των επιπτώσεων της βιοϊατρικής τεχνολογίας στη μακροζωία. Επιστημονικά άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά.
Ο Dr Klatz είναι απόφοιτος του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Φλόριδας. Πήρε το Διδακτορικό του Δίπλωμα της Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Επιστημών Υγείας της Κεντρικής Αμερικής που είναι επικυρωμένο από την κυβέρνηση, είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγιεινής και είναι καταχωρημένο στον κατάλογο των Ιατρικών Πανεπιστημίων από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας. Επίσης, ο Dr Klatz πήρε το διδακτορικό του για την Οστεοπαθητική Ιατρική και Χειρουργική από το Κολέγιο Ιατρικής και Χειρουργικής (Des Moines, Αϊόβα).
Ο Dr Klatz έχει καταλάβει πολλές διακεκριμένες θέσεις διδασκαλίας ή
έρευνας στο Πανεπιστήμιο Tufts, τη Σχολή Οστεοπαθητικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Οκλαχόμα, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Des Moins και το Κολέγιο Ιατρικής του Σικάγου.
Ως σύμβουλος της βιομηχανίας βιοτεχνολογίας και αξιοσέβαστος σύμβουλος πολλών μελών του Αμερικανικού Κογκρέσου και άλλων στον Λόφο του Καπιτωλίου, ο Dr Klatz αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του στην έρευνα και ανάπτυξη προηγμένων βιοεπιστημών προς όφελος της ανθρωπότητας.

Συγγραφέας: Klatz Ronald, Goldman Robert M.
Μεταφραστής: Γεδεών Δημήτρης
Εκδότης: Βασδέκης
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-8273-51-Χ
Σελίδες: 158
Σχήμα: 22χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.07 €