1000 ιδέες για μαστορέματα

Περιγραφή
Πάντα μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα για να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας, όπως να βελτιώσουμε το σπίτι μας, το χώρο μέσα στον οποίο περνάμε μεγάλο μέρος της ζωής μας, τόσο οικείο και αγαπητό (όταν δεν στάζουν οι τοίχοι, δεν πέφτουν τα ράφια, ούτε βραχυκυκλώνουν οι διακόπτες).
Το σύνθημα “Κάνε το μόνος σου”, που κυριαρχεί στην κοινωνία μας τις τελευταίες δεκαετίες, βρίσκει ξεκάθαρη και επιτυχημένη εφαρμογή σε αυτό εδώ το βιβλίο: “1000 ιδέες για μαστορέματα”. Αναμφίβολα, τα μαστορέματα καλύπτουν πολλές ανάγκες και όχι μόνο πρακτικές: μια ενδιαφέρουσα ασχολία για τον ελεύθερο χρόνο, οικονομία, λύση έκτακτης ανάγκης, πρόσθετη επαγγελματική δραστηριότητα, ανάπτυξη των άγνωστων ενδεχομένως δημιουργικών και καλλιτεχνικών σας ικανοτήτων κ.λπ.
Για όλους αυτούς τους λόγους, το βιβλίο που έχετε στα χέρια σας θα σας φανεί πολύ χρήσιμο, θα μάθετε πολλά πράγματα και σε μικρό χρονικό διάστημα σχετικά με την ξυλουργική, το χτίσιμο, τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, το βάψιμο, τα τζάμια, τα υλικά επικόλλησης και τις ταπετσαρίες, τα οποία θα σας επιτρέψουν να κάνετε μόνοι σας και αξιοπρεπώς τα συνήθη μαστορέματα του σπιτιού, καθώς επίσης και να επεκταθείτε και σε πιο φιλόδοξες εργασίες. Το βιβλίο αυτό αποτελεί πρόκληση για όσους “πιάνουν τα χέρια τους” και θα αποβεί σωτήριο για τους πιο “ατζαμήδες”.
Στόχος μας είναι να σας μεταδώσουμε την εμπειρία μας για να μάθετε εύκολα και γρήγορα. Με απλά λόγια και με πολλά παραδείγματα, παραθέτουμε λεπτομερείς εξηγήσεις και συμβουλές για να εφαρμόσετε τις συγκεκριμένες λύσεις, όπου χρειάζεται.
Τα μαστορέματα είναι εύκολη υπόθεση και μπορούν να αποδειχθούν πολύ διασκεδαστικά, ακόμη και συναρπαστικά. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μαστορέματα σας και αμέτρητη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα μιας καλοφτιαγμένης χειρωνακτικής εργασίας. Μπορείτε κι εσείς να το κάνετε!

Μεταφραστής: Μυρώνη Μαρία
Επιμελητής: Λαζαρίδου Σοφία
Εκδότης: Susaeta
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 84-305-1736-7
Σελίδες: 350
Σχήμα: 27χ20
Κατηγορίες: Κατασκευές, Οικιακή οικονομία
Σειρές: 1000 Πρακτικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.89 €