Κατεβάσετε-βιβλίο.com

1000 και 1 όνειρα

Περιγραφή
Ξαφνιάστε τον εαυτό σας. Μάθετε τι πραγματικά σημαίνουν τα όνειρά σας. Ανακαλύψτε τις κρυφές σας επιθυμίες και αγωνίες. Ξεκλειδώστε τα μυστικά του υποσυνειδήτου σας. Αποκαλύψτε την κρυφή σοφία του.
Το βιβλίο αυτό είναι ένας εικονογραφημένος οδηγός για 1000 & 1 όνειρα – οργανωμένα κατά θέμα, με ευρετήριο και παραπομπές.
Ερμηνεύει τα πιο συνηθισμένα ονειρικά σύμβολα -από το πέταγμα, το γυμνό και την καθυστέρηση σε μια συνάντηση, μέχρι υπολογιστές, πούπουλα και ηφαίστεια.
Παρουσιάζει τα πιο σημαντικά μηνύματα που μας δίνουν τα όνειρα για τις κρυφές επιθυμίες μας και τους φόβους μας, το σπίτι μας, την οικογένειά μας, τις φιλίες μας, τη δουλειά μας και την ερωτική μας ζωή, καθώς και τη βαθιά διαισθητική μας σοφία.
Τα όνειρα ερμηνεύονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών διακεκριμένων ψυχολόγων και ερμηνευτών ονείρων -συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Γιουγκ, ο οποίος αναλύει τα αρχέτυπα που βρίσκονται πίσω από πολλά όνειρα, καθώς και του Σίγκμουντ Φρόυντ, που μας δίνει στοιχεία για τα βασικά μας ένστικτα.

Συγγραφέας: Altman Jack
Μεταφραστής: Βέλιου Ειρήνη
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-16-0937-7
Σελίδες: 384
Σχήμα: 13χ11
Κατηγορίες: Ονειροκρίτες
Σειρές: Βιβλία – Δώρα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.84 €

Exit mobile version