100 συνταγές για ένα σώμα υγιές

Περιγραφή
100 απλές και ιδιαίτερα εύγευστες συνταγές. Τα υλικά τους περιλαμβάνουν όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε την εμφάνιση σας, να ενισχύσετε τη ζωτικότητά σας και να βοηθήσετε το σώμα σας να αποκτήσει περισσότερη δύναμη και υγεία.
– Το βιβλίο “100 συνταγές για ένα σώμα υγιές” είναι ένας πρακτικός και πλήρης οδηγός των τροφών που συντείνουν σε μια καρδιά όλο υγεία, δόντια και οστά γερά, ευλυγισία και σωματική αντοχή. Αλλά, ακόμη πιο πολύ, θα βρείτε εδώ πλήθος πληροφοριών για τους πιο απολαυστικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση σας: ωραία επιδερμίδα, σκληρά νύχια, στιλπνά μαλλιά και λαμπερά μάτια.
– Από τα ορεκτικά μέχρι το επιδόρπιο, εξαίσια εδέσματα παρασκευασμένα με προσιτά και θεραπευτικά τρόφιμα, εύκολα και σύντομα στην εκτέλεσή τους. Γρήγορα θα αισθάνεστε και θα φαίνεστε καλύτερα, εύκολα και… απολαμβάνοντας!
Η Χέιζελ Κόρτνι είναι δημοσιογράφος, ειδικευμένη σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα στις μη συμβατικές θεραπείες και στη διατροφολογία. Ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι συνεργάτις της εφημερίδας “The Sunday Times” και το 1997 της απονεμήθηκε ο τίτλος της δημοσιογράφου της χρονιάς για θέματα υγείας.

Συγγραφέας: Courteney Hazel, Marsden Kathryn
Μεταφραστής: Delopoulos Janine
Εκδότης: Κέρκυρα – Economia Publishing
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-8386-73-Χ
Σελίδες: 192
Σχήμα: 22χ22
Κατηγορίες: Μαγειρική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 21.02 €