Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο

Περιγραφή
Ο συγγραφέας συλλογίζεται για τη ζωή, την αγάπη, την απώλεια, τη διαφορετικότητα γράφοντας
για τα… ραδίκια, τους γείτονες και τα λασπόνερα. Μας δείχνει ότι ο σωρός με τα άπλυτα κρύβει πολύτιμα μαθήματα, ότι ένα απλό κουτί με χρωματιστά κραγιόνια έχει μαγικές ιδιότητες, ότι το κρυφτό δεν έχει νόημα, αν δεν αφήσουμε τελικά να μας βρουν, και πώς όλα αυτά σχετίζονται με τη φύση του Θεού.
Το “Όλα όσα Χρειάζομαι Πραγματικά να Ξέρω τα Έμαθα στο Νηπιαγωγείο” ξεχειλίζει από την ίδια την ουσία της ζωής και τη σημασία που υπάρχει ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.
Ίσως στο σύγχρονο, χαοτικό, γεμάτο προκλήσεις κόσμο, αυτά τα απλά κείμενα να έχουν ακόμα βαθύτερη απήχηση, καθώς οι αναγνώστες ανακαλύπτουν ότι στα καθημερινά γεγονότα κρύβονται πανανθρώπινα ερωτήματα.
O Ρόμπερτ Φούλτζαμ είναι συγγραφέας, φιλόσοφος και δημόσιος ομιλητής, αλλά έχει εργαστεί επίσης ως καουμπόι, λαϊκός τραγουδιστής, πωλητής της ΙΒΜ, ζωγράφος, εφημέριος, μπάρμαν, δάσκαλος σχεδίου και ζωγραφικής και πατέρας.
Το “Όλα όσα χρειάζομαι πραγματικά να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο” έχει εμπνεύσει πολυάριθμα θεατρικά έργα που συνάρπασαν το κοινό από άκρη σε άκρη των ΗΠΑ.
Έχει επίσης γράψει πολλά βιβλία που μπήκαν στη λίστα των best sellers των New York Times. Ζει στο Σιάτλ της Πολιτείας της Ουάσινγκτον.

Συγγραφέας: Fulghum Robert
Μεταφραστής: Καρακατσάνη Ρένα
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-14-2188-2
Σελίδες: 239
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Δοκίμια
Σειρές: Ποικίλα Θέματα, Ποικίλα Θέματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.40 €