Όλα για τη ζωή μου

Περιγραφή
Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Ιάσονα είναι η αρχή από ένα μπερδεμένο κουβάρι χωρίς τέλος. Πόσος φθόνος μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε δύο γυναίκες που διεκδικούν την αγάπη του ίδιου άντρα;
Οι δύο αιώνιες αντίπαλοι οπλίζονται με μίσος, χωρίς να πάψουν στιγμή να υποψιάζονται η μία την άλλη, ψάχνοντας για εκείνον. Όμως, πώς θα φτάσουν σε αυτόν; Τι φταίει που δεν μπορούν να δουν την αλήθεια; Η ζήλια που υποβόσκει και στο τέλος ξεδιπλώνεται ολοφάνερα; Το χρήμα; Η απληστία; Η ανάγκη γαι εκδίκηση; “Δε σε έμαθα εγώ έτσι… ” είχε πει ο Ζαφείρης στη μικρή.
Δεν αρκεί, λοιπόν, να εργάζεσαι σε γραφείο ερευνών. Θα πρέπει να έχει και πρόσβαση στον κόσμο του Ιάσονα… Σ’ έναν κόσμο ψεύτικο, όπου μόνο το χρήμα έχει αξία… Σε έναν κόσμο, όπου τη λύση δίνει ένα παλιό ρεβόλβερ, σε μια ρώσικη ρουλέτα για δύο.Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση. Παράλληλα, ασχολήθηκε με θέματα επικοινωνίας, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και μαθαίνοντας τη νοηματική γλώσσα και το σύστημα Μπράιγ. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα. Συνέγραψε ανέκδοτα έργα και συμμετείχε με επιτυχία σε λογοτεχνικό διαγωνισμό (Β΄ έπαινος, 4ου Διαγωνισμού 2009 της Λογοτεχνικής Ομάδας “Ιδεόπνοον”). Τα τελευταία χρόνια την κέρδισε η αστυνομική λογοτεχνία.

Συγγραφέας: Παπαλυμπέρη Γεωργία, Μόσχου Κωνσταντίνα Ε.
Εκδότης: Σιδέρη Μιχάλη
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-468-062-5
Σελίδες: 386
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα, Αστυνομική λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.70 €