Χαρτοστολίσματα για τα Χριστούγεννα

Περιγραφή
Χριστούγεννα, η πιο όμορφη και λαμπερή γιορτή όλου του χρόνου! Η αγαπημένη γιορτή των παιδιών! Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε τα παιδιά πιο χαρούμενα και πιο ευτυχισμένα ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.
Μπορούμε να το πετύχουμε μέσα απ’ αυτό το βιβλίο συνδυάζοντας τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιήσουμε μ’ έναν δημιουργικό τρόπο.
Δημιουργούμε ένα λαμπερό και ευχάριστο περιβάλλον με τη βοήθεια των παιδιών και μέσα σ’ αυτή την χαρούμενη ατμόσφαιρα περιμένουμε το μεγάλο γεγονός: τη γέννηση του Χριστού.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε ιδέες για να στολίσετε με χριστουγεννιάτικα θέματα τις πόρτες, τα παράθυρα αλλά και όλο τον χώρο σας. Μόμπιλε με χριστουγεννιάτικα στεφάνια και μπότες, αρκουδάκια με ευχές, αγγελούδια, Άη Βασίληδες με δώρα, κάρτες και χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι μερικές από τις προτάσεις μας.
Μπείτε μαζί με τα παιδιά στη διαδικασία στολισμού του χώρου σας και εμείς σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και Καλές Γιορτές!Η Στέλλα Ντίνου γεννήθηκε στις 14-5-1969 στην Έδεσσα. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1994 ασχολήθηκε με την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων καθώς επίσης και με τη διδασκαλία σε παιδιά με ειδικές ανάγκες σε γνωστικό και ψυχαγωγικό επίπεδο.Το 1997 ασχολήθηκε με την οργάνωση δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά 3-5 ετών ιδιωτικά στην Αθήνα. Το 1998 εργάστηκε στο δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) Νίκαιας διδάσκοντας εξελικτική ψυχολογία και βρεφοκομία. Από το 1999 εργάζεται ως νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων που αφορούν στην περιβαλλοντική εκπαίδευση, στην αγωγή υγείας, στις δυσκολίες μάθησης της προσχολικής ηλικίας και στους βιωματικούς τρόπους διδασκαλίας.
Είναι συνεργάτης του διμηνιαίου παιδαγωγικού περιοδικού “Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού” εκδόσεις Ωρίων – στήλη εικαστικών και χειροτεχνίας.

Συγγραφέας: Ντίνου Στέλλα
Φωτογράφος: Γραφάκου Αγγελίνα
Εκδότης: Ωρίων
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-8288-64-9
Σελίδες: 36
Σχήμα: 25χ17
Κατηγορίες: Χειροτεχνία – Βιβλία για παιδιά
Σειρές: Χαρτοστολίσματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.38 €