ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ

Περιγραφή
Τον 16ο αιώνα η Μάλτα καταλαμβάνεται από τον ισλαμικό στόλο, ανυπεράσπιστη από τους Ιωαννίτες ιππότες. Ο Νίκο πιάνεται αιχμάλωτος και πουλιέται σκλάβος. Η αδερφή του δεν μπορεί να συγχωρήσει τους υπαίτιους… Όταν ο Νίκο επιστρέφει, μουσουλμάνος πλέον, και ένας Ιωαννίτης την ερωτεύεται, η κατάσταση χειροτερεύει…
Τρεις άνθρωποι με διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμό συγκρούονται σε ένα εξαιρετικό μυθιστόρημα για τους λάτρεις του είδους.

Ο Ντέιβιντ Μπολ έχει επισκεφθεί πενήντα χώρες στις πέντε ηπείρους. Έχει ζήσει και εργαστεί σε διάφορα μέρη της Αφρικής. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο του Κολούμπια. Μέχρι σήμερα έχει γράψει τρία μυθιστορήματα. Για τις ανάγκες της έρευνας των βιβλίων του έχει ταξιδέψει στη Κίνα, την Τουρκία, το Μαρόκο και τη Μάλτα, ενώ έχει διασχίσει την έρημο της Σαχάρα τέσσερις φορές – και χάθηκε μόνο μία. Πρώην πιλότος, κατασκευαστής σαρκοφάγων και επιχειρηματίας, ο Μπολ έχει οδηγήσει ταξί στη Νέα Υόρκη, έχει χτίσει ένα δρόμο στη Δυτική Αφρική, έχει ανακαινίσει παλιά Βικτωριανά σπίτια στο Ντένβερ και έχει δουλέψει ως βενζινοπώλης. Έχει εγκαταστήσει μηχανήματα τηλεπικοινωνιών στο Καμερούν και έχει εξερευνήσει τις Άνδεις μ’ ένα λεωφορειάκι Volkswagen. Σήμερα ζει μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά σ’ ένα σπίτι που έχτισαν στα Βουνά Ρόκι στην Αμερική.

Συγγραφέας: Ball David
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 978-618-01-0261-1
Σελίδες: 927
Σχήμα: 21χ14

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.80 €