Το ταξίδι της αγάπης

Περιγραφή
“Η αγάπη είναι μακρόθυμη, πάντοτε το καλό κάνει… Η αγάπη όλα τα υπομένει, όλα τα ανέχεται· σε όλα εμπιστεύεται, για όλα ελπίζει”.
Διάβασε την ιστορία της μικρής Αργυρώς που ξεκινά ένα ταξίδι μοναδικό και ανεπανάληπτο, πλούσιο σε εμπειρίες και αναμνήσεις, για να βρει ποια είναι η αληθινή Αγάπη.
Θα τη συναντήσει άραγε; Πρέπει να ψάξει κάπου όπου μέχρι τώρα δεν το έχει φανταστεί;
Ανακάλυψε μαζί με την Αργυρώ το μεγάλο μυστικό της Ζωής.Η Μαρία Προδρόμου γεννήθηκε στη Λάρνακα το Νοέμβριο του 1980, αλλά κατάγεται από τον Αγιο Σέργιο και το Αρναδί, κατεχόμενα χωριά της επαρχίας Αμμοχώστου. Η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά την οδήγησε να σπουδάσει δασκάλα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μέσα από τα μάτια των παιδιών και την καθημερινή επαφή μαζί τους, βλέπει το δικό τους κόσμο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις ιστορίες της. Αφορμή για την πρώτη της συγγραφική απόπειρα στάθηκε η αδελφική της φίλη Άντρη, που την ενθάρρυνε να μετατρέψει τις σκέψεις της σε λέξεις και να τις μεταφέρει στο χαρτί. Είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου. Από τις εκδόσεις Σταμούλη κυκλοφορεί το βιβλίο της “Το ταξίδι της αγάπης”.

Συγγραφέας: Προδρόμου Μαρία, Προδρόμου Μαρία 1980-
Εικονογράφος: Δελεχά Αγγελική
Εκδότης: Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)
Έτος έκδοσης: 2012
ISBN: 960-495-028-2
Σελίδες: 39
Σχήμα: 29χ22
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.51 €