Το πλήρες περιβάλλον του ελληνικού Microsoft Office 2003

Περιγραφή
Ο καλύτερος οδηγός για άμεση παραγωγικότητα!
Γρήγορα και εύκολα βήματα στις βασικές έννοιες πληροφορικής, τα Windows XP, το Internet και τις έξι εφαρμογές του Microsoft Office 2003
Η νεότερη έκδοση του Microsoft Office με τα πολλά νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τις δυνατότητές του, σας διευκολύνουν στη δημιουργία τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών εγγραφών. Το βιβλίο αυτό σας βοηθάει να εξοικειωθείτε άμεσα με τα εργαλεία του Microsoft Office. Θα μάθετε τις βασικές έννοιες πληροφορικής, τα Windows XP, το Internet και θα ερευνήσετε τα νεότερα χαρακτηριστικά των εφαρμογών του Microsoft Office 2003: Word, Excel,PowerPoint,Access,Outlook, και Publisher- όλα σε ένα βιβλίο!
Οι απλές και περιεκτικές οδηγίες καλύπτουν όλα τα χαρακτηριστικά του Microsoft Office 2003 και σας βοηθούν να ανακαλύψετε τους αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης των εφαρμογών. Γρήγορα θα δημιουργήσετε επαγγελματικής ποιότητας έγγραφα, εκθέσεις υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις , βάσεις δεδομένων, και δημοσιεύσεις.O Joe Habraken είναι διακεκριμένος συγγραφέας, εκπαιδευτικός και ειδικός στην τεχνολογία πληροφοριών. Στο ενεργητικό του έχει περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας ως εκπαιδευτικός και σύμβουλος. Είναι ένας πιστοποιημένος εκπαιδευτικός και κάτοχος των ειδικοτήτων Μicrosoft Certified Professional και Cisco Certified Network Associate. Ειδικεύεται στην απλοποίηση των δύσκολων εννοιών πληροφορικής.

Συγγραφέας: Habraken Joe
Μεταφραστής: Φιστουρής Δημοσθένης Κ.
Εκδότης: Γκιούρδας Β.
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-387-387-Χ
Σελίδες: 1160
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 40.32 €