Το μικρό Γκρούφαλο

Περιγραφή
Χρόνια πολλά, Μικρό Γκρούφαλο!
Το Μικρό Γκρούφαλο γιορτάζει τα 10 χρόνια του με την επετειακή έκδοση που κρατάς στα χέρια σου. Η δεύτερη περιπέτεια των Γκρούφαλο στο σκοτεινό δάσος είναι το ίδιο υπέροχη με την πρώτη.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια παιδιά σ΄ όλο τον κόσμο!
Το Γκρούφαλο έλεγε ότι κανένα γκρούφαλο δεν πρέπει να πατάει το πόδι του στο σκοτεινό δάσος. Όμως, μια νύχτα που το χιόνι έπεφτε πυκνό το Μικρό Γκρούφαλο αγνόησε τα λόγια του μπαμπά του και μπήκε στο δάσος.
Δεν πολυπίστευε άλλωστε στις ιστορίες με τον Κακό τον Ποντικό…Η Τζούλια Ντόναλντσον γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 1948 στο Λονδίνο. Είναι συγγραφέας πολλών επιτυχημένων παιδικών βιβλίων, όπως το “Room on the Broom” και το βραβευμένο “The Gruffalo”, που κέρδισε τα βραβεία Nestle Smarties, Blue Peter Best Book to Read Aloud, Children’s Audio Book of the Year, και πολλά άλλα βραβεία. Επίσης, έχει γράψει παιδικά θεατρικά έργα και τραγούδια, και διευθύνει τακτικά εργαστήρια αφήγησης παραμυθιού και θεατρικά εργαστήρια. Ζει στη Γλασκόβη με το σύζυγό της Μάλκολμ και τους δύο γιούς της. Το 2011 της απονεμήθηκε ο βασιλικός τίτλος MBE για τις υπηρεσίες της στη λογοτεχνία, καθώς και ο τίτλος Children’s Laureate (“δαφνοστεφής συγγραφέας παιδικών βιβλίων”), διαδεχόμενη σ’ αυτό το πόστο τον εικονογράφο Anthony Browne.

Συγγραφέας: Donaldson Julia 1948-
Μεταφραστής: Μανδηλαράς Φίλιππος
Εικονογράφος: Scheffler Axel
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 960-16-5615-4
Σελίδες: 36
Σχήμα: 27χ21
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα
Σειρές: Λογοτεχνικά Βιβλία με Πολύχρωμη Εικονογράφηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.40 €