Το ημερολόγιο της Carrie

Περιγραφή
Ποια ήταν η Κάρρι Μπράντσο πριν από το “Sex and the City”;
Το “Ημερολόγιο της Carrie” ρίχνει φως στη γεμάτη πάθος και ένταση εφηβική ζωή της Κάρρι προτού μετακομίσει στο Μανχάτταν. Με χιούμορ και οξυδέρκεια, η νεαρή κοπέλα καταγράφει όσα γίνονται στη διάρκεια της έντονα συναισθηματικά φορτισμένης τελευταίας χρονιάς της στο λύκειο, σε μια επαρχιακή πόλη του Κοννέκτικατ.
Ενώ οι ζωές των φίλων της -ιδιαίτερα όσον αφορά τα ερωτικά τους θέματα- μπαίνουν σε μια τάξη, η Κάρρι έχει μόλις μάθει ότι δεν έχει γίνει δεκτή σε ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής στη Νέα Υόρκη, συνειδητοποιώντας για πρώτη φορά ότι η ζωή της βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα. Ερωτεύεται παθιασμένα ένα γοητευτικό αλλά αποτυχημένο τύπο, ο οποίος στο τέλος την παρατάει για την καλύτερή της φίλη. Αλλά και στο σπίτι τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς ο πατέρας της παλεύει να τα βγάλει πέρα μόνος του με τις τρεις ατίθασες κόρες του.
Όσο κι αν οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή και τα μεθύσια της Κάρρι και των φίλων της εξάψουν τη φαντασία σας, εκείνο που τελικά θα σας κερδίσει είναι τα έξυπνα και πάντα εύστοχα σχόλιά της επάνω στις προσωπικές σχέσεις, που κάνουν αυτό το ανάγνωσμα πικάντικο και πνευματώδες.Η Κάντας Μπάσνελ γεννήθηκε το 1958 στο Γκλάστονμπερυ του Κοννέκτικατ. Σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Είναι η συγγραφέας του “Sex and the City”, στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Γράφει για το The New York Observer και συνεργάζεται με το Vogue.

Συγγραφέας: Bushnell Candace
Μεταφραστής: Γενούζου Ισιδώρα
Εκδότης: Sayonara BooksΕκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-16-3727-3
Σελίδες: 429
Τόμος: 1
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Sayonara Books

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.27 €