Το ημερολόγιο της Carrie

Περιγραφή
Το πάρτι της Κάρρι στη Νέα Υόρκη ξεκινάει! Το καλοκαίρι η Νέα Υόρκη είναι μαγευτική και η Κάρρι νιώθει να ερωτεύεται τους πάντες και τα πάντα – τους παλαβούς γείτονές της, τις βίντατζ μπουτίκ, την ξέφρενη νυχτερινή ζωή και τους σαγηνευτικούς καινούριους άντρες που έχουν μπει στη ζωή της και την έχουν ξετρελάνει. Επιτέλους γράφεται σε μια αληθινή σχολή συγγραφής, κάνοντας έτσι τα πρώτα της βήματα προς την πραγματοποιήση του μεγάλου της ονείρου. Και μέσα σ’ όλα αυτά, βρίσκεται και να ζει στο διαμέρισμα της Σαμάνθα Τζόουνς.
Σε αυτό το δεύτερο βιβλίο της σειράς των “Ημερολογίων της Κάρρι” η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Η Κάρρι μαθαίνει να ζει στη Νέα Υόρκη και μεταμορφώνεται σιγά σιγά από “σπουργιτάκι” της επαρχίας -όπως την αποκαλεί η Σαμάνθα Τζόουνς- στο άτομο που ανέκαθεν ήθελε να γίνει. Αλλά σε κάθε βήμα που κάνει προς το μέλλον της, η Κάρρι συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φέρει σε ισορροπία τη συναρπαστική νέα της ζωή και τις συγγραφικές της φιλοδοξίες, με τη μεγάλη απόφαση που θα πρέπει να πάρει στο τέλος του καλοκαιριού.
Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο ένταση και εκπλήξεις ταξίδι στην καθημερινότητα ενός απλού κοριτσιού από την επαρχία που κατάφερε να μεταμορφωθεί σε ένα από τα πιο λαμπερά σύμβολα της Νέας Υόρκης, την Κάρρι Μπράντσο.Η Κάντας Μπάσνελ γεννήθηκε το 1958 στο Γκλάστονμπερυ του Κοννέκτικατ. Σε ηλικία 19 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. Είναι η συγγραφέας του “Sex and the City”, στο οποίο βασίστηκε η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά.
Γράφει για το The New York Observer και συνεργάζεται με το Vogue.

Συγγραφέας: Bushnell Candace
Μεταφραστής: Γενούζου Ισιδώρα
Εκδότης: Sayonara BooksΕκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-16-3840-7
Σελίδες: 451
Τόμος: 2
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αμερικανική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Sayonara Books

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.58 €