Το ζωντανό ρομπότ

Περιγραφή
Μπορεί ένας άνθρωπος να γίνει ρομπότ; Φαίνεται πως μπορεί, αν αγαπάει, αν βοηθάει κάποιον που τον χρειάζεται, αν είναι καλός φίλος και σύντροφος, αν γίνεται η δύναμη για κάποιον αδύνατο.
Τότε, ναι, γίνεται ένα “ζωντανό ρομπότ”.Η Ναννίνα Σακκά – Νικολακοπούλου έχει τελειώσει την Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία και την Αγγλική Φιλολογία στο Λονδίνο. Από το 1965 μέχρι σήμερα είναι δασκάλα στο Αρσάκειο και Διευθύντρια στο Δ΄ Τοσίτσιο Δημοτικό Σχολείο. Παραδίδει σεμινάρια σε δασκάλους με θέμα “Τα πρότυπα κείμενα της παιδικής λογοτεχνίας μέσω της διδασκαλίας του γλωσσικού μαθήματος” και οργανώνει αφιερώματα σε Έλληνες λογοτέχνες με τη συμμετοχή των μαθητών καθώς επίσης και πολλές εκδηλώσεις, τόσο για το βιβλίο όσο και εκθέσεις βιβλίου. Διασκευάζει για το θέατρο έργα γνωστών Ελλήνων συγγραφέων παιδικής λογοτεχνίας. Από το 2008 είναι πρόεδρος του Σωματείου της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς με σκοπό την προώθηση και διάδοση του παιδικού βιβλίου. Κύρια έργα της: “Από τη μυθολογία των λαών”, “Μίλων ο Κροτωνιάτης”.

Συγγραφέας: Σακκά – Νικολακοπούλου Ναννίνα
Εικονογράφος: Σαμαρτζή Ίρις
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-16-3995-0
Σελίδες: 32
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική, Παιδικά βιβλία, Ελληνικά, Άτομα με ειδικές ανάγκες – Βιβλία για παιδιά
Σειρές: Βιβλία για Παιδιά και για Νέους, Χωρίς Σωσίβιο: Επίπεδο 2: Ψαράκια

Τιμή σε ιστοσελίδες: 3.30 €