Το εξωφρενικό διαστημόσπιτο

Περιγραφή
Οι κουταλοκέφαλοι έφτασαν με τις διαστημορουφήχτρες τους και ρούφηξαν όλους τους μεγάλους! Έτσι, ο Μασχάλης Μπόχας κι ο Αππόλυτος Παράφρων δε θα χρειαστεί να αλλάξουν εσώρουχα ποτέ ξανά.
Ψάχνοντας για ένα σκοπό στη ζωή, οι δυο κολλητοί φτάνουν στο εξωφρενικό διαστημόπλοιο του θείου Νέρωνα. Πολύ γρήγορα όμως τους πολιορκεί ένας στρατός γουρούνια που θέλει να φτιάζει ανθρώπινες κρεατόπιτες! Θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από το τυχερό φτερό του Αππόλυτου και το βρωμερό παντελόνι του Μασχάλη για να σώσουν το παλαβό καινούριο τους σπίτι…Ο συγγραφέας Τζον Μπλέικ γεννήθηκε στο Μόρτιμερ και μεγάλωσε στο Σαουθάμπτον της Μ. Βρετανίας. Έχει γράψει πάνω από σαράντα βιβλία για παιδιά και έφηβους, μεταξύ των οποίων το εικονογραφημένο “You ‘re a Hero, Daley B.”, (πάνω από 100.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο) και το “Little Stupendo” (προτάθηκε για το βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας).
Το 1995 η τηλεοπτική σειρά του “Life” προτάθηκε για το Βραβείο της Ένωσης Λογοτεχνών, ενώ το 2002 κέρδισε το βραβείο Ταλέντων από το ραδιόφωνο του ΒΒC.
Διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (www.jonblake.co.uk), στην οποία εκτός από σχόλια για τα βιβλία του, μπορείτε να βρείτε αποσπάσματα από τα επόμενα βιβλία της σειράς “Το Εξωφρενικό Διαστημόσπιτο”. Επισκέπτεται συχνά βιβλιοθήκες αλλά και σχολεία και συζητά με τα παιδιά για τα δικά τους σχόλια αλλά και παρατηρήσεις για τα βιβλία του.
Ο ανατρεπτικός και χιουμοριστικός τρόπος γραφής του είναι χαρακτηριστικός και τον καθιέρωσε με τη σειρά “Το εξωφρενικό Διαστημόσπιτο”.
Η σειρά έχει πουλήσει ήδη πάνω από 100.000 αντίτυπα στη Μ. Βρετανία.

Συγγραφέας: Blake Jon
Μεταφραστής: Αθανασοπούλου Μυρτώ
Εικονογράφος: Roberts David
Εκδότης: Βιβλιόφωνο
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-6714-04-7
Σελίδες: 125
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Το Εξωφρενικό Διαστημόσπιτο

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.19 €