Το βιβλίο των μυστικών

Περιγραφή
Μια μυστική τέχνη. Ένα θανάσιμο μυστήριο.
Μια ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του κόσμου.
Σ’ ένα χιονοσκέπαστο χωριό των γερμανικών βουνών, μια νεαρή γυναίκα ανακαλύπτει ένα απίστευτο μυστικό. Πριν προλάβει να το αποκαλύψει, εξαφανίζεται.
Το μόνο που απομένει είναι η φωτογραφία ενός μυστηριώδους μεσαιωνικού τραπουλόχαρτου
που προβληματίζει τους μελετητές επί αιώνες.
Ο Νικ Ας κάνει έρευνα για λογαριασμό του FBI στη Νέα Υόρκη. Πριν από έξι μήνες, η κοπέλα του, Τζίλιαν, τον παράτησε, ραγίζοντάς του την καρδιά. Τώρα, είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να τη σώσει – αν δεν είναι ήδη πολύ αργά. Μέσα σε ώρες από τη στιγμή που λαμβάνει το μήνυμά της, ο Νικ βρίσκεται κι ο ίδιος κυνηγημένος και αναδιφά βαθιά στο παρελθόν.
Κυνηγημένος σε όλη την Ευρώπη, ο Νικ ακολουθεί τα ίχνη της Τζίλιαν στην καρδιά ενός μυστηρίου πεντακοσίων ετών, ενώ πανίσχυρες δυνάμεις από τα βάθη των αιώνων σφίγγουν ασφυκτικά τον κλοιό τους γύρω του. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να διαφυλάξουν το μυστικό και δε θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα για να το προστατεύσουν.Ο Τομ Χάρπερ, γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στη Δ. Γερμανία, στο Βέλγιο και στην Αμερική. Σπούδασε Μεσαιωνική Ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ζει στο Λονδίνο. Υπογράφοντας με το αληθινό του όνομα, Έντουιν Τόμας, κέρδισε το βραβείο CWA πορωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, το 2001, για το έργο του “The blighted cliffs”. Έχει γράψει δέκα μυθιστορήματα, μεταξύ των οποίων “Η Πολιορκία των Ουρανών”, “Ο Τάφος του Αχιλλέα” και “Το Βιβλίο των Μυστικών”. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Ένωσης Συγγραφέων Αστυνομικών Μυθιστορημάτων, ενώ τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε είκοσι γλώσσες. Ζει μόνιμα στο Γιορκ με τη γυναίκα και τους δύο γιους του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tom-harper.co.uk.

Συγγραφέας: Harper Tom
Μεταφραστής: Σακελλαροπούλου Χριστιάννα Ε.
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-14-2208-0
Σελίδες: 654
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Αγγλική πεζογραφία – Μυθιστόρημα
Σειρές: Ξένη Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.20 €