Τουρισμός και δίκαιο

Περιγραφή
Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει το πρόγραμμα, τις εισηγήσεις και τις παρεμβάσεις στο πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής συνέδριο, που διοργανώθηκε στη χώρα μας, με αντικείμενο την συζήτηση σε βάθος των νομικών προβλημάτων της τουριστικής μας βιομηχανίας.
Η επιστημονική αυτή εκδήλωση προήλθε από το τμήμα Νομικής της σχολής Ν.Ο.Π.Ε του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Μαλίων Ηρακλείου Κρήτης.
Ειδικότερα, το βιβλίο περιέχει 10 εισηγήσεις και 3 παρεμβάσεις, που καλύπτουν ειδικούς νομικούς προβληματισμούς με τους οποίους έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη η πράξη σε θέματα αστικού, ιδιωτικού διεθνούς, εργατικού, φορολογικού και ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και 1 εισήγηση και 2 παρεμβάσεις, που αναφέρονται σε οικονομικής φύσεως προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων.
Εισηγητές και παρεμβαίνοντες είναι καθηγητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., ειδικοί ερευνητές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των επίσημων φορέων άσκησης της τουριστικής πολιτικής και δικηγόροι με εμπειρία στα θέματα του τουρισμού.
Χορηγοί της παρούσας έκδοσης των Πρακτικών υπήρξαν ο Δήμος Μαλίων, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Ένωση ξενοδόχων της Κω.

Οργανισμός: Α.Π.Θ. Τμήμα Νομικής, Δήμος Μαλίων Ηρακλείου Κρήτης
Εκδότης: Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2002
ISBN: 960-301-648-9
Σελίδες: 436
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Εμπορικό δίκαιο, Δίκαιο, Τουρισμός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 35.89 €