Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Γλωσσικός συλλογισμός

Περιγραφή
Οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω του Α.Σ.Ε.Π. βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Το “τεστ δεξιοτήτων” αποτελεί τη νέα πρό(σ)κληση προς κάθε υποψήφιο που απώτερο στόχο έχει την κατάληψη μιας θέσης στο δημόσιο τομέα μέσω διαγωνισμών με σειρά προτεραιότητας.
Η γλώσσα, ως ένα από τα βασικά αντικείμενα διερεύνησης των γνώσεων του υποψήφιου στο τεστ, χρήζει ιδιαίτερης και ξεχωριστής από τα άλλα αντικείμενα μελέτης. Η ποικιλία των γλωσσικών εκφράσεων και τύπων, αποτελούν στοιχεία με τα οποία ο υποψήφιος πρέπει να νιώθει απόλυτα εξοικειωμένος.
Το βιβλίο χαρακτηρίζει η άρτια διάταξη της ύλης, η επιστημονικότητα, η μεθοδική οργάνωση, το εύρος και η πολυμέρεια (π.χ. παράγωγα, σύνθετα, συνώνυμα, αντίθετα, ετυμολογία, σημασιολογία, ορθογραφία, γραμματική, συντακτικό, σημασιολογία, ξενικοί όροι, κατανόηση κειμένων, σωστή αναδιατύπωση κ.α.), η διαβαθμισμένη δυσκολία και η ποικιλία μορφής των ερωτήσεων.
Οι εκδόσεις “Πελεκάνος” με σεβασμό προς την προσωπικότητα και τις ρεαλιστικές ανάγκες του υποψήφιου συνεχίζουν την πολυετή παράδοση που έχουν στην πρόσφορα ενημερωμένων, ποιοτικών όσο και εύχρηστων βιβλίων προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και του Δημόσιου τομέα. Με αρωγούς την πείρα και τη γνώση, φιλοδοξούν τούτο το μοναδικό στο είδος του βοήθημα να αναδειχθεί σε πολύτιμο σύμμαχο στην εξοικείωση και την επιτυχημένη αντιμετώπιση της μέχρι τώρα γριφώδους έννοιας “τεστ δεξιοτήτων”.

Συγγραφέας: Ομάδα Εκπαιδευτικών – Παιδαγωγών
Εκδότης: Πελεκάνος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-400-456-5
Σελίδες: 491
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ελληνική γλώσσα – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 29.60 €