Τα θαύματα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Περιγραφή
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ υπήρξε ανέκαθεν προστάτης και φίλος όλων όσοι τον επικαλούνται. Θεραπευτής, πολεμιστής και φύλακας, ο Μιχαήλ φέρνει τη γαλήνη και νικάει το σκοτάδι. Σ’ αυτό το φωτισμένο, εμψυχωτικό έργο, η συγγραφέας των best sellers Ντορίν Βέρτσιου παρουσιάζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους ο Μιχαήλ φέρνει αρμονία στους ανθρώπους.
Μέσα από τις συναρπαστικές, αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνει το βιβλίο, η συγγραφέας μάς δείχνει πώς ο αρχάγγελος συνοδεύει τους ανθρώπους σε κάθε βήμα τους, καθοδηγεί την καριέρα τους και προστατεύει τα παιδιά τους, ενώ αποκαλύπτει την ευεργετική συμμετοχή του ακόμα και στις πιο απλές, καθημερινές ασχολίες. Η Ντορίν Βέρτσιου, Ph. D έχει τρία πανεπιστημιακά πτυχία στη συμβουλευτική ψυχολογία. Στη συγγραφική και τη θεραπευτική της δουλειά, καθώς και στα σεμινάριά της, εργάζεται με τον κόσμο των αγγέλων και των πνευμάτων. Η Ντορίν διδάσκει τους ανθρώπους σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης πώς να ακούνε, να βλέπουν, να αισθάνονται και να γνωρίζουν τα μηνύματα του πνευματικού κόσμου. Επίσης διοργανώνει σεμινάρια στη Χαβάη, όπου όσοι συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν παρέα με τα δελφίνια.
Η Ντορίν έχει εμφανιστεί στο CNN, στο The View, στο Oprah και σε άλλα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, όπου συχνά αποκαλείται “η κυρία των αγγέλων”. Επίσης, έχουν δημοσιευτεί άρθρα της σε περιοδικά όπως τα Redbook, Glamour, McCalls, Mademoiselle κ.α.

Συγγραφέας: Virtue Doreen
Μεταφραστής: Λέκκου – Δάντου Ρένα
Εκδότης: Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-14-2185-8
Σελίδες: 238
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Άγιοι, Θαύματα, Άγγελοι
Σειρές: Ποικίλα Θέματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.40 €