Συντρίβοντας τις χάλκινες πύλες της κόλασης

Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό περιγράφει καθαρά τον πνευματικό πόλεμο στον οποίο είμαστε εμπλεγμένοι με τις δυνάμεις του σκότους και πώς κάθε στρατιώτης στο στρατό του Θεού μπορεί να είναι αποτελεσματικός και νικητής εναντίον του εχθρού της ψυχής.Ο ποιμένας Ντικ Μπερνάλ (Dick Bernal), είναι μία φρέσκια, ευλογημένη φωνή στη σκηνή της σύγχρονης χριστιανικής διακονίας. Είναι ιδρυτής, πρόεδρος και ποιμένας της εκκλησίας “Χριστιανικό Κέντρο Τζουμπιλί” (Jubilee Christian Center), του Σαν Χοζέ (San Jose), Καλιφόρνιας, μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στην Καλιφόρνια με πάνω από 7 χιλιάδες μέλη.
Ο αδελφός Μπερνάλ είναι επίσης ιδρυτής, πρόεδρος και ένας από τους καθηγητές του Βιβλικού Κολεγίου Σιέρα (Sierra Bible College) -μια διακονία της Τζουμπιλί- και πλήρως αναγνωρισμένο από το κράτος και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Οράλ Ρόμπερτς (Oral Roberts University – ORU).
Είναι τακτικός παρουσιαστής Χριστιανικών τηλεοπτικών προγραμμάτων και δημοφιλής ομιλητής συνεδρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σ’ άλλες χώρες.
Είναι επίσης συμβουλευτικό μέλος του Πωλ Γιόνγκι Τσο – ποιμένα της μεγαλύτερης εκκλησίας του κόσμου που βρίσκεται στην Σεούλ της Κορέας με πάνω από 700.000 μέλη – στην Διεθνή Ανάπτυξη Εκκλησιών, καθώς και σε άλλες σημαντικές επιτροπές και οργανισμούς χριστιανικών διακονιών.
Σαν γνωστός συγγραφέας, ομιλητής και διδάσκαλος της Βίβλου, στο θέμα του “πνευματικού πολέμου στη ζωή του χριστιανού” ο αδελφός Ντικ Μπερνάλ απευθύνεται στον κάθε χριστιανό που ζητά “θριαμβευτική νίκη εναντίον του διαβόλου και των στρατευμάτων του”.

Συγγραφέας: Bernal Dick
Μεταφραστής: Ζαχαρίου Χαρά
Εκδότης: Ιδιωτική Έκδοση
ISBN:
Σελίδες: 79
Σχήμα: 20χ14
Κατηγορίες: Χριστιανική πίστη

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.35 €