Συζήτηση με το Θεό για το θάνατο

Περιγραφή
Τι στα αλήθεια συμβαίνει εδώ, σε τούτη τη ζωή και τι συμβαίνει μετά, όταν αυτή η ζωή τελειώνει; Θα ξανασυναντηθούμε με τους αγαπημένους μας που έχουν φύγει πριν από εμάς; Θα είναι εκεί ο Θεός να μας προϋπαντήσει; Θα υπάρξει η Ημέρα της Κρίσεως; Θα μας επιτραπεί να τρυπώσουμε στον παράδεισο; Θα μάθουμε ποτέ άραγε τι συμβαίνει μετά τον θάνατό μας;
Τίποτε δεν έχει απασχολήσει τόσο πολύ τον άνθρωπο, τίποτα δεν έχει προκαλέσει τόσο έντονα συναισθήματα, τόση περιέργεια, τόσο δέος, όσο η εμπειρία που ονομάζουμε θάνατο. Αυτό το εκπληκτικό βιβλίο αποκαλύπτει αλήθειες που δύσκολα αποδέχεται ο νους του ανθρώπου.
Ο πιο “ασυνήθιστος” διάλογος συνεχίζεται και μας προσφέρει συγκλονιστικές, ανατρεπτικές απαντήσεις στα αιώνια ερωτήματα που πάντα απασχολούσαν κάθε ανθρώπινη ύπαρξη. Προσφέρει έμπνευση, αισιοδοξία και συναρπαστικές αποκαλύψεις.Ο Νιλ Ντόναλντ Ουόλς ζει με τη γυναίκα του Νάνσι στο ησυχαστήριο που έχουν ιδρύσει μέσα σε μια δασώδη περιοχή στο νότιο Όρεγκον.
Έχουν δημιουργήσει μαζί το Recreation (αναδημιουργία, αλλά και αναψυχή στα αγγλικά), ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα για την προσωπική ανάπτυξη και την πνευματική κατανόηση, που στόχο του έχει να ξανακερδίσουν οι άνθρωποι τον εαυτό τους.
Ο Ουόλς δίνει διαλέξεις και συντονίζει εργαστήρια από τη μια άκρη της χώρας ως την άλλη, αλλά και σε όλο τον κόσμο, για να υποστηρίξει και να διαδώσει τα μηνύματα της τριλογίας του “Συζήτηση με το Θεό”.

Συγγραφέας: Walsch Neale Donald
Μεταφραστής: Φύτρου Άρλα
Εκδότης: Η Δυναμική της Επιτυχίας
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-7604-73-3
Σελίδες: 319
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Φιλοσοφία και θρησκεία, Χριστιανισμός, Θάνατος

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.33 €