Στίχοι που στοχεύουν

Περιγραφή
Ο Νίκος Λιανός γεννήθηκε στο Μοσχάτο το 1971. Έχει καταγωγή από ένα ορεινό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας το Λαμπίρι. Τελείωσε το 1 ΤΕΛ Πειραιά το 1989 στο τμήμα Β΄ Οικονομίας και Διοίκησης.
Έχει γράψει σε σχολικές εφημερίδες και σε περιοδικά. Είναι μέλος της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας, μέλος της Ιωνικής Λέσχης Ανάγνωσης, μέλος της Αγκαλιά-ζω Δίκτυο Ανθρωπιάς Β’ Πειραιά, μέλος της Όμορφης Μέρας BSH, μέλος της Ομάδας Ποδοσφαίρου Ελλήνων Ηθοποιών. Ακόμα είναι μέλος της UNESCO ιστορίας, τέχνης και θεάτρου, όπως επίσης και μέλος του “Κύκλου Φίλων της Λογοτεχνικής-Συγγραφικής Ομάδας Ιδεόπνοον και του περιοδικού Πνοές λόγου & τέχνης”.
Έχει παρακολουθήσει κύκλο σεμιναρίων: Μικρασιατικής Ιστορίας, Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας, Κόστος και Ποιότητας, Πυρασφάλειας, Ιατρικής Βοήθειας.
Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο, “Αλήθειες ή Ψέματα” αποτελείται από 21 αυτοτελείς ιστορίες. Έχει γράψει πάνω από 700 ποιήματα, 3 μυθιστορήματα, 1 σενάριο για ταινία, 220 τραγούδια (στίχοι), τα οποία είναι έτοιμα προς έκδοση. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Τα τελευταία 23 χρόνια δουλεύει στην εταιρία BSH.

Συγγραφέας: Λιανός Νίκος
Εκδότης: Πνοές Λόγου και Τέχνης
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-5099-22-5
Σελίδες: 74
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική ποίηση
Σειρές: Επύλλιον

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.00 €