Σκέψου και αδυνάτισε

Περιγραφή
Ανήκετε σε αυτούς που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις δίαιτες; Νιώθετε ότι δεν έχετε πια αντοχές για να ακολουθήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα αδυνατίσματος; Θέλετε να αφυπνίσετε τη δύναμη του νου και να νικήσετε επιτέλους τη ζυγαριά;
Αν οι απαντήσεις είναι “ναι”, “ναι” και “ναι”, ε, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας. Ο συγγραφέας Σταύρος Δεδούκος, καθηγητής φυσικής αγωγής και οι συνεργάτριές του Παρή Ράπτη, ενδοκρινολόγος και Μαίρη Σπυριδογιαννάκη ψυχολόγος, επεξεργάστηκαν μια πληθώρα γνώσεων, ιατρικής, διαιτολογίας και ψυχολογίας και σε ένα επιτυχημένο συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, συνέθεσαν σ’ αυτό το βιβλίο ένα μοναδικό οδηγό αυτοβελτίωσης.
Ο Σταύρος Δεδούκος γεννήθηκε στο Περιστέρι το 1966. Είναι υπεύθυνος προγράμματος σπουδών του I.A.F.A. (International Aerobic and Fitness Association) College όπως και του προγράμματος στα I.A.F.A. Weight Training School Ελλάδας και Κύπρου. Σπούδασε μεταξύ των άλλων στη Ν.Ο.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών. Έχει γράψει 20 βιβλία, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και οδηγούς ενημέρωσης για καθηγητές Φυσικής Αγωγής και διατροφολόγους και έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 άρθρα σε επιστημονικά και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά.

Συγγραφέας: Δεδούκος Σταύρος
Εικονογράφος: Δεδούκος Σταύρος, Δήμος Χρήστος
Εκδότης: Μύρτος
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-8222-23-0
Σελίδες: 319
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διατροφή, Δίαιτες

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.10 €