Σε μαύρα πλήκτρα

Περιγραφή
Κάποιος παίζει μουσική στην πεντατονική. Εκείνη από κάτω λαθρακούει, ασυναίσθητα ερωτεύεται. Ο επίδοξος τρομοκράτης παραμονεύει να υποκλέψει ένα στοιχείο που θα τον κάνει να χαρεί. Την ίδια ώρα ένας επώνυμος του τόπου κομπάζει ότι όλα μπορεί να τα ελέγξει. Τους συνδέει μια γυναίκα με μπούργκα που ξεφτίζει ασημόσκονη.
Ένα βιβλίο για την ανασφάλεια της (ευαίσθητης προσωπικής) πληροφορίας, για τη λαθραία παρακολούθηση και για το συναίσθημα που μένει ανεκπλήρωτο μονίμως.
Η Τζούλια Γκανάσου (1978) γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Πληροφορική (Ο.Π.Α.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση (Ο.Π.Α. & Ε.Μ.Π.) και στην Ασφάλεια των Πληροφοριών (Πανεπιστήμιο του Λονδίνου). Πραγματοποιεί σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ε.Α.Π.). Συμμετείχε ως υπότροφος σε προγράμματα εξειδίκευσης στο Γαλλικό Διαφωτισμό (Πανεπιστήμιο της Σορβόννης) και στο Μοντερνισμό στη Λογοτεχνία (Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου).
Αρθρογραφεί για θέματα λογοτεχνίας και σινεμά στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και βιοπορίζεται από την πληροφορική.
Αποσπάσματα από το πρώτο της βιβλίο, “Σε μαύρα πλήκτρα” (Εκδόσεις Γκοβόστη, 2007), συμπεριλαμβάνονται στη συλλογική έκδοση του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου με θέμα τις σύγχρονες μητροπόλεις.
Το δεύτερο βιβλίο της, “Ομφάλιος λώρος” (Εκδόσεις Γκοβόστη, 2011) επιλέχθηκε και συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ στο Dasein (Μάιος 2011), στο 1ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών της Αθήνας (Δεκέμβριος 2011) και στο Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών της Γλασκώβης (Δεκέμβριος 2012).

Συγγραφέας: Γκανάσου Τζούλια
Εκδότης: Εκδόσεις Γκοβόστη
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-446-020-Χ
Σελίδες: 272
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Μυθιστόρημα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.96 €