Πώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό

Περιγραφή
Θέλετε να έχετε επιτυχία στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους;
Θέλετε να καταξιωθείτε στη δουλειά σας και να ευτυχήσετε στην προσωπική σας ζωή;
Το μυστικό κρύβεται στις ανθρώπινες σχέσεις και ο Les Giblin αποκαλύπτει όλα τους τα μυστικά μέσα από δοκιμασμένες μεθόδους και τεχνικές.
Είτε επιδιώκετε αύξηση από τον εργοδότη σας είτε μια αποδοτική συνεργασία με τον πελάτη σας είτε μια καλή σχέση με το γείτονά σας, στις σελίδες του βιβλίου θα βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε.
Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο από τον Les Giblin -ιδρυτή και διευθυντή μιας επιτυχημένης Κλινικής Ανθρώπινων Σχέσεων- ο οποίος σας προσφέρει όλες τις δοκιμασμένες τεχνικές που χρησιμοποιεί στα περίφημα μαθήματά του και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μεγαλύτερη επιτυχία και ευτυχία στην οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή.
Είπαν για το βιβλίο:
“Μία από τις πιο απλές και πρακτικές επενδύσεις που υπάρχουν. Θα έπρεπε να θεωρηθεί υποχρεωτικό ανάγνωσμα για τους περισσότερους από εμάς”.
(Frank W. Abrams, πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. της Esso Standard Oil Company)
“Ένα χρυσωρυχείο πρακτικών και δοκιμασμένων μεθόδων σχετικά με το πώς να κάνετε τους άλλους να προσπαθούν ειλικρινά να σας χαρίσουν επιτυχία και ευτυχία”.
(Δρ Ο. Α. Battista, επικεφαλής Αναλυτικών Εργαστηρίων του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της American Viscose Corporation)
“Νόμιζα ότι ήξερα πολλές από τις απαντήσεις, αλλά έμαθα πολύ περισσότερες. Σκοπεύω να ξαναδιαβάζω το βιβλίο κατά καιρούς για να φρεσκάρω τις γνώσεις μου σχετικά με την τέχνη των ανθρώπινων σχέσεων”.
(Δικαστής Jacob Μ. Braude, Δημοτικό Δικαστήριο Σικάγου)O Leslie T. Giblin είναι καταξιωμένος εμπειρογνώμοντας στον τομέα των ανθρωπίνων σχέσεων. Ως ιδρυτής και διευθυντής της διάσημης κλινικής Les Giblin για τις Ανθρώπινες Σχέσεις, έχει εισηγηθεί δοκιμασμένες τεχνικές που έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους.

Συγγραφέας: Giblin Leslie T.
Μεταφραστής: Φαλδαμής Γιάννης
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-461-096-1
Σελίδες: 253
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική, Αυτοπεποίθηση

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.88 €