Πως να μαγνητίζεις τους άλλους

Περιγραφή
Μαγνητίστε τους άλλους έτσι ώστε να σας λατρεύουν για πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να μαγνητίζουν τους άλλους. Να κερδίζουν χαμόγελα ό,τι κι αν κάνουν. Να έχουν φίλους έτοιμους να κάνουν τα πάντα γι’ αυτούς. Να έχουν κατακτήσεις, να είναι η ψυχή της παρέας και όλοι να επιζητούν τη συντροφιά τους. Ποιο είναι το μυστικό τους;
Σύμφωνα με τη συγγραφέα Λιλ Λάουντς, τα αγαπητά και δημοφιλή άτομα κατέχουν καλά την τέχνη της επικοινωνίας. Τώρα μπορείτε να τη μάθετε κι εσείς. Μέσα από τις δοκιμασμένες τεχνικές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, θα μπορέσετε σύντομα και αποτελεσματικά να μάθετε:
– Πώς να κατατροπώνετε το θανάσιμο σύνδρομο “Φόβος-Αβεβαιότητα-Αμφιβολίες” και να ξεπερνάτε το άγχος σας.
– Πώς να καίτε καρδιές με λιγότερες από δέκα λέξεις.
– Πώς να κάνετε τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί απλώς με ένα βλέμμα.
– Πώς να “εκπαιδεύετε” τη γλώσσα σας να προφέρει την καλύτερη ατάκα κάθε στιγμή.
– Πώς να κάνετε καλούς και πιστούς φίλους.
– Πώς να λέτε “Σ’ αγαπώ”.
Η Λιλ Λάουντς, ειδικευμένη σε θέματα επικοινωνίας, με διεθνή αναγνώριση, έχει παρουσιάσει προγράμματα σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ. Έχει εκπαιδεύσει κατά καιρούς υψηλόβαθμα στελέχη του καταλόγου Fortune 500 σε θέματα διαπροσωπικής επικοινωνίας και έχει παραδώσει σεμινάρια επικοινωνίας στην ειρηνευτική δύναμη των ΗΠΑ, σε στελέχη ξένων κυβερνήσεων και σε μεγάλες εταιρείες. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων, μεταξύ των οποίων το “How to Talk to Anybody About Anything”, με κορυφαίες πωλήσεις. Προτού ασχοληθεί με τον τομέα της επικοινωνίας, η Λιλ Λάουντς υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος και διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “The Project”, με έδρα τη Νέα Υόρκη, για τη διεξαγωγή ερευνών και την παροχή συμβουλών σε θέματα σχέσεων. Είναι μέλος της American Association of Sex Educators, Counselors and Therapists. Με έδρα της τη Νέα Υόρκη, η συγγραφέας έχει δώσει διαλέξεις σε πολλά πανεπιστήμια και κολέγια, και έχει λάβει μέρος σε πλήθος τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων.

Συγγραφέας: Lowndes Leil
Μεταφραστής: Μπουλούκου Κασσιανή
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN: 960-453-441-6
Σελίδες: 373
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική
Σειρές: Για να Ζούμε Καλύτερα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.67 €