Πρώτη μέρα στο νέο σχολείο… για πάντα

Περιγραφή
Την πρώτη μέρα που ξυπνάει για να πάει στο σχολείο, ο Άρτι πέφτει από το κρεβάτι και χτυπάει το κεφάλι του. Όταν παραπονιέται στη μαμά του, εκείνη του απαντάει: “Απλώς έχεις αγχωθεί που θα πας σ’ ένα καινούριο σχολείο”.
Στο πρωινό, ο αδερφός του, ο Έντι, τον πιτσιλάει παντού με σιρόπια και ο Άρτι αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι με γλιτσιασμένο μαλλί. Στο δρόμο για το σχολείο βρέχεται με λασπόνερα και φαίνεται σαν να τα έχει κάνει πάνω του. Αυτή δεν είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο. Είναι η χειρότερη μέρα στο σχολείο.
Τη δεύτερη μέρα που ξυπνάει για να πάει στο σχολείο, ο Άρτι πέφτει από το κρεβάτι και χτυπάει το κεφάλι του. Όταν παραπονιέται στη μαμά του, εκείνη του απαντάει: “Απλώς έχεις αγχωθεί που θα πας σ’ ένα καινούριο σχολείο”. Τι; Αυτή η μέρα είναι ολόιδια με τη χθεσινή.
Θα βρει ο Άρτι τρόπο να την αλλάξει ή θα μείνει για πάντα παγιδευμένος στην πρώτη μέρα στο σχολείο;Ο Ρ. Λ. Στάιν έχει γράψει περισσότερα από 300 βιβλία, συμπεριλαμβαονομένης της πολυαγαπημένης βραβευμένης σειράς “Ανατριχίλες”.

Συγγραφέας: Stine R. L.
Μεταφραστής: Αβαγιανού Μαλβίνα
Εκδότης: Ψυχογιός
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN: 960-496-575-1
Σελίδες: 206
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη
Σειρές: Μικρή Πυξίδα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 6.89 €