Πρώτα ο έρωτας μετά τα χρήματα

Περιγραφή
Οι διαφωνίες για τα χρήματα είναι από τις κυριότερες αιτίες διαζυγίου ή διάλυσης των σχέσεων μεταξύ ζευγαριών. Κι αυτό διότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολύ ισχυρές, βαθιά ριζωμένες απόψεις για το πώς και πότε χρησιμοποιούμε τα χρήματά μας.
Όταν αυτές οι απόψεις δεν συμπίπτουν με εκείνες που έχει το ταίρι μας, δημιουργούνται προβλήματα και αντιπαραθέσεις που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε… οικονομική απιστία.
Οικονομική απιστία είναι κάθε απόφαση που αφορά χρήματα, την οποία παίρνουμε χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του/της συντρόφου μας.
Ευτυχώς, οι συγγραφείς μάς αποκαλύπτουν το απαραίτητο συστατικό για να λειτουργήσει κάθε οικονομικό πρόγραμμα και σχεδιασμός: την υγιή οικονομική επικοινωνία. Αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς:
– Να αναγνωρίσετε την οικονομική προσωπικότητά σας.
– Να διαγνώσετε το επίπεδο της οικονομικής απιστίας σας απαντώντας σε ένα έξυπνο ερωτηματολόγιο.
– Να μάθετε να λύνετε τα οικονομικά σας προβλήματα με πρωτότυπα εργαλεία, όπως το Ξεσκαρτάρισμα και η Κουβέντα.
– Να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους μια και καλή!Η Bethany Palmer είναι οικονομική σύμβουλος και διοικούν με τον Scott Palmer την εταιρεία οικονομικού σχεδιασμού Envoy Financial, που εκπροσωπεί 12.000 πελάτες. Είναι επίσης οι συγγραφείς του βιβλίου “Cents and Sensibility”. Ζουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ με τους δύο μικρούς γιους τους.

Συγγραφέας: Palmer Bethany, Palmer Scott
Μεταφραστής: Σαββίδου Αναστασία
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-461-313-8
Σελίδες: 243
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Διαπροσωπικές σχέσεις, Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 14.63 €