Πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου με φάρμακα της φύσης

Περιγραφή
Η πρόληψη είναι το πιο αποτελεσματικό φάρμακο ενάντια στον καρκίνο. Αυτό υποστηρίζει με πειστικότητα ο έμπειρος ογκολόγος Giouseppe Fariselli, που εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κέντρα για τη θεραπεία του καρκίνου (Ογκολογικό Ινστιτούτο του Μιλάνου).
Αυτό το βιβλίο υποδεικνύει το πως μπορούμε να κάνουμε πράξη την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου, κάνοντας χρήση φυσικών μέσων.
Αναλύει τις μεμονωμένες καταστάσεις κινδύνου: λανθασμένη διατροφή, κάπνισμα, στρες, τοξικές ουσίες, ασθένειες που εξελίσσονται σε εκφυλιστικές, φάρμακα.
Εκθέτει τους παράγοντες προστασίας: ισορροπημένη δίαιτα, σωματική άσκηση, φυσικά φάρμακα, τρόπο ζωής.
Υποδεικνύει τις θεραπείες που χρησιμοποιούνται για τους πιο διαδεδομένους όγκους: πότε μπορούμε να εμπιστευτούμε τη φυσική ιατρική, και πότε τα φυσικά φάρμακα μπορούν να συνδυαστούν με τα συμβατικά φάρμακα, για να ενισχύσουν την αποτελεσματικότητά τους ή για να μειώσουν την τοξικότητά τους.O Giuseppe Fariselli είναι γιατρός ογκολόγος, διευθυντής του Ογκολογικού Ινστιτούτου του Μιλάνου και ελεύθερος επαγγελματίας. Το βιβλίο “Πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου με φυσικά φάρμακα” είναι βασισμένο τόσο στις σπουδές του στην ανθρωποσοφία, στην ενέργεια, στην ομοιοπαθητική και την ομοιοτοξικολογία, όσο και στην πάνω από τριάντα χρόνια επαγγελματική εμπειρία του, στο πλευρό των ατόμων που ζήτησαν τη βοήθειά του.

Συγγραφέας: Fariselli Giuseppe, Razzoli Daniele
Μεταφραστής: Κατσιφός Βαγγέλης
Εκδότης: Lector
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-6621-10-3
Σελίδες: 143
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Καρκίνος
Σειρές: Maxi Guide

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.61 €