Προπαρασκευαστικά τεστ για το δίπλωμα πληροφορικής του Cambridge

Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο αποτελείται από έξι κεφάλαια, αντίστοιχα με τις ενότητες του Διπλώματος Δεξιοτήτων του Cambridge στην Τεχνολογία των Πληροφοριών, Standard Level. Τα κεφάλαια αυτά είναι τα εξής:
-Χρήση του υπολογιστή και διαχείριση αρχείων
-Επεξεργασία κειμένου
-Φύλλα εργασίας
-Ηλεκτρονική επικοινωνία
-Βάσεις Δεδομένων
-Παρουσιάσεις.
Κάθε κεφάλαιο αποτελείται από ένα σύνολο τεστ με ερωτήσεις και θέματα, αντίστοιχα του επιπέδου και της μορφής των εξετάσεων. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν οι απαντήσεις που αντιστοιχούν στα ερωτήματα των τεστ.
Μέσα από τα τεστ, ο υποψήφιος έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τη μορφή των εξετάσεων αλλά και να εξασκηθεί σε όλα τα πιθανά θέματα που θα προκύψουν στη διάρκειά τους.Ο Φώτης Ελ. Λαζαρίνης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα από το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Γλασκώβης. Έχει εργαστεί ως μηχανικός λογισμικού και είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Εργάζεται επίσης ως εκπαιδευτής σε δημόσια Ι.Ε.Κ. και ως επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Έχει συμμετάσχει με εισηγήσεις του σε διεθνή συνέδρια πληροφορικής και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε έγκυρα ελληνικά περιοδικά εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Συγγραφέας: Λαζαρίνης Φώτης Ε.
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN: 960-209-650-0
Σελίδες: 162
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Σπουδή και διδασκαλία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 10.50 €