Πλήρες εγχειρίδιο της Java 6

Περιγραφή
Σε 21 μαθήματα, μόνο, μπορείτε να αποκτήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη τριών ειδών προγραμμάτων με την Java: εφαρμογές που εκτελούνται στον υπολογιστή σας, servlets που εκτελούνται σ’ έναν web server και εφαρμογές Java Web Start που εκκινούν από το περιβάλλον μιας εφαρμογής browser.
Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό.
Ακολουθώντας τα 21 προσεκτικά σχεδιασμένα μαθήματα αυτού του βιβλίου, οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει τα βασικά του προγραμματισμού σε Java.
Μάθετε με το δικό σας ρυθμό. Μπορείτε να διαβάσετε κάθε κεφάλαιο του βιβλίου με τη σειρά, για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε πλήρως όλες τις βασικές έννοιες και μεθοδολογίες ή μπορείτε να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένα κεφάλαια προκειμένου να μάθετε τις τεχνικές εκείνες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
Ελέγξτε τις γνώσεις σας. Κάθε κεφάλαιο ολοκληρώνεται με μία ενότητα εργασιών η οποία περιλαμβάνει ερωτήσεις, τις απαντήσεις τους και ασκήσεις για περαιτέρω μελέτη. Περιλαμβάνονται επίσης ερωτήσεις πρακτικής εξάσκησης για προγράμματα πιστοποίησης.O Roger Cadenhead είναι ένας συγγραφέας και Web publisher που έχει γράψει οκτώ βιβλία σχετικά με το Internet, συμπεριλαμβανομένων των Sams Teach Yourself Java 2 in 21 Days και Sams Teach Yourself Microsoft FrontPage 2000 in 24 hours. O Cadenhead είναι ο συγγραφέας μιας στήλης για την Fort Worth Star-Telegram και Knight-Ridder News Service και ο εκδότης των Web τοποθεσιών Cruel Site of the Day (www.cruel.com) και Drudge Retort (www.drudge.com). Ασχολείται με τους υπολογιστές από παιδί και εφηύρε το BBS door παιχνίδι το 1982 και εγκατέλειψε το χώρο χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι περισσότερα από 500.000 από αυτά τα παιχνίδια θα πουλιόντουσαν σε BBS χρήστες στα επόμενα 15 χρόνια.

Συγγραφέας: Cadenhead Rogers, Lemay Laura
Μεταφραστής: Γκαγκάτσιου Ελένη
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-512-538-2
Σελίδες: 704
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 37.80 €