Πλήρες εγχειρίδιο της C έκτη έκδοση

Περιγραφή
Σε λίγες μέρες θα έχετε όλες τις ικανότητες που απαιτούνται για να ξεκινήσετε με την C. Με αυτό, το πλήρες εγχειρίδιο θα γνωρίσετε τα βασικά και κατόπιν θα συνεχίσετε σε πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και έννοιες.
-Θα κατανοήσετε τα βασικά της C.
-Θα μάθετε όλα τα νέα και προηγμένα χαρακτηριστικά που προσφέρει η C.
-Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τα τελευταία εργαλεία και χαρακτηριστικά της C, ακολουθώντας πρακτικά, πραγματικά παραδείγματα.
-Θα δεχθείτε υποδείξεις ειδημόνων για την υλοποίηση της C στο εταιρικό σας περιβάλλον.
Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για να ακολουθήσετε το δικό σας τρόπο μελέτης. Προχωρήστε κεφάλαιο-κεφάλαιο ή απλώς επιλέξτε τα κεφάλαια που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.
-Μάθετε την C όπως ορίζεται από τα τρέχοντα πρότυπα (ISO/IEC 9899:1999).
-Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα σε C και χρησιμοποιήστε τα προγράμματα του βιβλίου.
-Ανακαλύψτε εξεζητημένες τεχνικές προγραμματισμού με την C.
-Κάντε τα προγράμματά σας αποτελεσματικότερα, κατανοώντας τους τύπους δεδομένων, τους βρόχους επαναλήψεων και τις ακολουθίες χαρακτήρων.
-Διευρύνετε τις δυνατότητές σας με τους πίνακες, τις δομές και τις ενώσεις.
-Αναπτύξτε προγράμματα, που χρησιμοποιούν ρουτίνες ημερομηνιών και ωρών, μαθηματικές εξισώσεις και άλλες τυπικές συναρτήσεις.
-Διαβάστε και γράψτε αρχεία (είσοδος και έξοδος).
-Χρησιμοποιήστε τις εργαστηριακές ερωτήσεις και ασκήσεις για την ανασκόπηση όσων μάθατε.
-Βρείτε τις απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις στις ενότητες Ε&Α.O Bradley L. Jones εργάζεται με την internet.com επιβλέποντας το κανάλι ανάπτυξης λογισμικού EarthWeb. Σε αυτά περιλαμβάνεται η επίβλεψη διαδικτυακών τόπων όπως οι Developer.com, CodeGuru.com και Galelan.com. Έχει διευθύνει την ανάπτυξη συστημάτων, μικρής κλίμακας και κατανεμημένων συστημάτων και έχει εργαστεί σε μια ποικιλία πλατφορμών, από PalmOS έως συστήματα mainframe. Έχει αναπτύξει συστήματα χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως οι C, C#, C++, XML, SQL Server, PowerBuilder, Visual Basic, Active Server Pages (ASP), Satellite Forms και πολλά άλλα. Στο συγγραφικό έργο τού Jones “Teach Yourself Advanced C in 21 Days” και “Teach Yourself C# in 21 Days” των εκδόσεων SAMS.

Συγγραφέας: Jones Bradley L.
Μεταφραστής: Κουτρούμπα Χρυσούλα Α.
Εκδότης: Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN: 960-512-491-2
Σελίδες: 926
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Γλώσσες προγραμματισμού

Τιμή σε ιστοσελίδες: 37.80 €