Περιπέτεια στο λούνα παρκ

Περιγραφή
Κάποιοι κλέβουν τους πίνακες ενός ταλαντούχου ζωγράφου και η περίεργη αυτή κλοπή κεντρίζει το ενδιαφέρον των παιδιών, που αποτελούν την ομάδα “Κεραυνός”.
Ένα μπρελόκ που βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού όπου έγινε η διάρρηξη, θα τους οδηγήσει με περιπετειώδη τρόπο, μετά από καταδίωξη στη βροχή και στιγμές αγωνίας στο τρενάκι του τρόμου, στα ίχνη των κλεφτών.
Θα καταφέρουν άραγε να βγουν από την παλιά αποθήκη όπου βρέθηκαν κλειδωμένα και να προλάβουν τους κλέφτες, πριν εκείνοι φτάσουν στο σκοτεινό πύργο;Ο Δημήτρης Χριστακόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Κοπάνη Ιωαννίνων όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε οικονομικά στην Αν. Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και παιδαγωγικά στην Ακαδημία Τρίπολης. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μ.Δ.Δ.Ε. και εργάζεται ως δάσκαλος στη δημόσια εκπαίδευση. Σπουδάζει βυζαντινή μουσική και συμμετέχει σε παραστάσεις με το “Θεατρικό Εργαστήρι” της Δ.Ο.Ε. Έχει βραβευτεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και από την Ένωση Λογοτεχνών Ελλάδας για κάποια έργα του (μυθιστόρημα, διήγημα, ποίηση, θεατρικό έργο, παραμύθια). Ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά.

Συγγραφέας: Χριστακόπουλος Δημήτρης
Εικονογράφος: Ρούσσος Μιχάλης
Εκδότης: Γράμμα
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-6808-16-5
Σελίδες: 142
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Ελληνική
Σειρές: Ομάδα Κεραυνός

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.08 €