Πείτε όχι στις ανασφάλειες και ναι στον εαυτό σας

Περιγραφή
Ένα πρακτικό και αποτελεσματικό έργο για να νικήσετε τη συστολή σας, να αποκτήσετε αρμονία με τον εαυτό σας και να ζείτε καλύτερα με τους γύρω σας.
Σε πολλές περιπτώσεις, δεν τολμάμε να πούμε αυτό που πιστεύουμε ή νιώθουμε, φοβόμαστε μήπως ενοχλούμε ή μήπως μας κριτικάρουν οι άλλοι… Η ντροπή είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να φαίνεται ανυπέρβλητο και να δημιουργεί προβλήματα σε όλη την κοινωνική μας ζωή. Και όμως είναι δυνατό να τη νικήσουμε…
Αυτός ο πρακτικός οδηγός προσφέρει τα μέσα για να αξιολογήσουμε και να καταλάβουμε τη δυσάρεστη αυτή όψη των διαπροσωπικών σχέσεων, να μπούμε σε μια διαδικασία αλλαγής και να εφαρμόσουμε συγκεκριμένες λύσεις, “κομμένες και ραμμένες στα μέτρα μας”.
Σπάω τον φαύλο κύκλο της συστολής σημαίνει ότι:
σταδιακά μαθαίνω να εκθέτω τον εαυτό μου, μαθαίνω να χαλαρώνω και να ελέγχω την ευσυγκινησία μου, επεμβαίνω πάνω στις αρνητικές σκέψεις που μου έρχονται αυτόματα, εξασκούμαι στο να εκφράζω τον εαυτό μου.
Οι μελέτες, οι περιπτώσεις, οι ασκήσεις που υπάρχουν στο βιβλίο, οι πίνακες που πρέπει να συμπληρώσετε και οι συμβουλές, αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για να μάθετε και να τελειοποιήσετε τις προτεινόμενες μεθόδους, χωρίς υπερβολικές υποσχέσεις και καταχρηστικές απλοποιήσεις.Ο Δρ. Charly Cungi είναι ψυχίατρος, ειδικευμένος στις συμπεριφορικές και γνωσιακές θεραπείες. Αναγνωρισμένος στον τομέα του, διευθύνει πολλά ιδρύματα για το στρες και την έκφραση του εαυτού μας ενώ παράλληλα διεξάγει κλινικές έρευνες.

Συγγραφέας: Cungi Charly
Μεταφραστής: Καλογιάννης Χαρίλαος
Εκδότης: Lector
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN: 960-6621-15-4
Σελίδες: 127
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Συμβουλευτική
Σειρές: Maxi Guide

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.51 €