Ο τελευταίος πανικός

Περιγραφή
Στο βιβλίο αυτό θα προσπαθήσω με απλό τρόπο να σας εξηγήσω τι είναι πανικός, πώς αρχίζει και αναπτύσσεται και πώς θεραπεύεται.
Οι κρίσεις πανικού σάς παραλύουν και σας εμποδίζουν να ζήσετε. Νιώθετε ότι ασκούν επιρροή στον συναισθηματικό, κοινωνικό και επαγγελματικό σας κόσμο και αφαιρούν το νόημα από κάθε στιγμή της ζωής σας.
Κατανοώ ότι θέλετε να απελευθερωθείτε απ’ όλα αυτά τα συναισθήματα (και τα συμπτώματα) αλλά και από τις αγωνιώδεις σκέψεις που καλπάζουν στο μυαλό σας αφού αισθάνεστε αιχμάλωτοι σε μία κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε.
Θα νιώσετε καλύτερα συναισθηματικά αλλά και γνωσιακά αφού θα μάθετε ορισμένες ικανότητες αυτοβοήθειας.
Αν ακολουθήσετε τις τεχνικές αντιμετώπισης του βιβλίου, τότε όχι μόνο θα τα καταφέρετε, αλλά θα αρχίσετε να νιώθετε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Θα νιώσετε ασφαλείς για το αύριο και έτοιμοι να χαρείτε και να απολαύσετε το σήμερα.
Καλή δύναμη, καλή επιτυχία!
Βασιλική ΠλωμαρίτουΗ Βασιλικη Πλωμαρίτου αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα του Capitol University των ΗΠΑ και είνια κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου “Master in Education” από το Open University, Milton Keynes, UK, με διάκριση στη μεταπτυχιακή της διατριβή. Επίσης, είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος “Advanced Diploma in Special Needs in Education” και “Postgraduate Certificate in the Coordination of Special Educational Provision” από το Open University, Milton Keynes, UK. Απέκτησε το δίπλωμα “Diploma in Adcanced Conselling Skill” και το “Certificate in Gestalt Therapy” από το Stonebridge Associated Colleges of London, UK, όπως επίσης και το “Certificate of Continuing Professional Development in Cognitive Behavioural Therapy” από το University of Paisley, UK, και το “Certificate in Cognitive Behavioural Therapy” από το Institute of Counselling of Glascow, UK. Από το 2004 έως σήμερα εργάζεται σαν ειδική παιδαγωγός και σύμβουλος με παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες όπως δυσλεξία. Έχει παρουσιάσει εισηγήσεις σε σεμινάρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου: “Πρόγραμμα Συναισθηματικής Νοημοσύνης” για παιδιά του δημοτικού σχολείου από τις εκδόσεις Γρηγόρη, και του βιβλίου “Charlie: A Boy With Reading Difficulties and His Dream” που τιμήθηκε με το βραβείο EVVY Award, εκδόσεις OUTSKIRTSPRESS.

Συγγραφέας: Πλωμαρίτου Βασιλική Η.
Εκδότης: Γρηγόρη
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 960-333-936-9
Σελίδες: 150
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Συμβουλευτική

Τιμή σε ιστοσελίδες: 7.90 €