Ο τέταρτος κλώνος

Περιγραφή
“Σήμερα η Μέριλιν μπορούσε να αισθάνεται καλύτερα… Χουζούρεψε αρκετή ώρα στο μεγάλο κρεβάτι τυλιγμένη στα σατέν σεντόνια της και τέλος αποφάσισε να σηκωθεί και να ξεκινήσει τη μέρα της με το καθιερωμένο πρωινό λουτρό της. Στον καθρέφτη του μπάνιου είδε τον εαυτό της, ένα πρόσωπο πασίγνωστο που λάτρευε η ανθρωπότητα εδώ και εκατόν πενήντα περίπου χρόνια, και χαμογέλασε με δικαιολογημένη αυταρέσκεια. Ύστερα χώθηκε στην μπανιέρα απολαμβάνοντας το χλιαρό νερό που έτρεχε πάνω στο αθάνατο σώμα της…”
Δεκατρία διηγήματα φαντασίας που μας αποσπούν από την καθημερινότητα και παράλληλα θέτουν τα ερωτήματα: Μήπως τελικά δεν είναι όλ’ αυτά φαντασία; Μήπως η πραγματικότητα έχει τέτοιες δυνατότητες; Μήπως αυτό συμβαίνει ήδη;Η Καίτη Βασιλάκου γεννήθηκε στα Χανιά. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση.
Ζει μόνιμα στην Αθήνα. Το βιβλίο “Ο πειρασμός του ερημίτη Χάρτμουτ Λιμπέργκερ και άλλες ιστορίες” (εκδόσεις Ιωλκός, 2008) ήταν η πρώτη της εμφάνιση στα ελληνικά γράμματα.

Συγγραφέας: Βασιλάκου Καίτη
Εκδότης: Αίολος
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN: 960-521-227-7
Σελίδες: 217
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Νεοελληνική πεζογραφία – Διήγημα
Σειρές: Ελληνική Λογοτεχνία

Τιμή σε ιστοσελίδες: 9.66 €