Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος

Περιγραφή
Ένας δροσιστικά μοντέρνος, καλόγουστα αναλυτικός, και εντελώς ειλικρινής οδηγός για κάθε άνδρα που ανυπομονεί να ευχαριστήσει και να προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στην γυναίκα που λατρεύει.
Το βιβλίο “Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος” θα οδηγήσει τον αναγνώστη σε νέα ερωτικά επίπεδα και θα του προσφέρει τις δοκιμασμένες τεχνικές και τις αναλυτικές συμβουλές που έκαναν τη συγγραφέα Lou Paget μια από τις παγκοσμίως πιο γνωστές και δημοφιλείς ειδικούς σε θέματα σεξ.
Βασισμένο στα μυστικά που εμπιστεύτηκαν στη Lou εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες που παρακολούθησαν τα ιδιαίτερα δημοφιλή Σεμινάρια Σεξουαλικότητας που παρουσιάζει, το βιβλίο “Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος” δίνει την αληθινή εικόνα αυτών που πραγματικά αρέσουν στις γυναίκες και παρουσιάζει λεπτομερείς και εγγυημένα αποδοτικές τεχνικές που μπορούν να ξετρελάνουν κάθε γυναίκα.
Το βιβλίο είναι γεμάτο μικρές, άγνωστες λεπτομέρειες και καυτές συμβουλές και τεχνάσματα – από τα κρυφά σημεία στο σώμα κάθε γυναίκας μέχρι τις “υψηλές τεχνικές της γλώσσας.” Ξεσκεπάζει τα μυστήρια που κρύβονται στη γυναικεία σεξουαλικότητα και δείχνει στον αναγνώστη τρόπους για αύξηση των εμπειριών του στην κρεβατοκάμαρα.
Περιέχει συμβουλές για τη δημιουργία της ιδανικής ρομαντικής ατμόσφαιρας, για την ανακάλυψη των άπιαστων ερωτογενών ζωνών της, γυναίκας και για την κατανόηση της εκλεπτυσμένης τέχνης των προκαταρκτικών παιχνιδιών.
Με περισσότερες από εβδομήντα διαφωτιστικές εικόνες και με έναν κατάλογο σεξουαλικών παιχνιδιών με τον τρόπο χρήσης τους, το βιβλίο “Ο τέλειος ερωτικός σύντροφος” αποτελεί ένα δροσερό, άμεσο, και πάντα ερεθιστικό οδηγό που θα οδηγήσει τον αναγνώστη σε νέα επίπεδα έκστασης και οικειότητας με την ερωτική του σύντροφο.

Συγγραφέας: Paget Lou
Μεταφραστής: Λαζάρου Τάκης
Επιμελητής: Λαζάρου Τάκης
Εκδότης: Κεστός
Έτος έκδοσης: 2004
ISBN: 960-209-781-7
Σελίδες: 304
Σχήμα: 21χ14
Κατηγορίες: Σεξ, Σεξουαλική συμπεριφορά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 11.77 €