Ο Σήφης το κοτσύφι στην πόλη των Ζήτα

Περιγραφή
Ο Σήφης το κοτσύφι επισκέπτεται με τον μπαμπά του την πόλη των Ζήτα, μια πόλη μαγική, γεμάτη γλυκίσματα,
πολύχρωμα παιχνίδια και μουσική. Εκεί, μια γελαστή νεράιδα του πραγματοποιεί όλες τις ευχές. Όμως, ο Σήφης δεν έχει τους φίλους του μαζί για να μοιραστεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό του. Τι θα συμβεί τελικά; Μια ιστορία που αποδεικνύει πως η φιλία και η χαρά του να μοιράζεσαι είναι πολύ πιο σημαντικές από όλα τα υλικά αγαθά του κόσμου.Η Μαίρη Σκόρδια γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ κατάγεται από τη Χίο. Είναι Μαθηματικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο απέκτησε και Δίπλωμα Συμπληρωματικής Επιμόρφωσης στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία. Επίσης, είναι κάτοχος MBA (Masters in Business Administration) από το ALBA Graduate Business School, καθώς και Πτυχίου Ωδικής.
Εργάζεται ως κειμενογράφος και μεταφράστρια, αλλά και ως δασκάλα μουσικής με έμφαση στην πρώτη γνωριμία με τη μουσική των παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Το 2013 και 2014 παρουσίασε το μουσικό έργο για πιάνο “Ο Κύκλος της Φύσης”, αποτελούμενο από 12 κομμάτια αφιερωμένα ανά 3 σε καθεμιά από τις 4 εποχές του χρόνου.
Έχει μεταφράσει πληθώρα ακαδημαϊκών άρθρων στον τομέα της Στατιστικής, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Επιχειρηματικής Στρατηγικής, της Διοίκησης Ανθρώπινων Πόρων, των Χρηματοοικονομικών, κλπ.
Αγαπά πολύ το γράψιμο και τη μουσική, καθώς και κάθε μορφή καλλιτεχνικής δημιουργίας, ενώ είναι σίγουρη ότι η διαδικασία της μάθησης είναι η πιο όμορφη και πιο σημαντική μορφή δημιουργίας (και ευτυχώς δεν τελειώνει ποτέ).

Συγγραφέας: Σκόρδια Μαίρη
Εικονογράφος: Γκόρος Πολυχρόνης
Εκδότης: Εκδόσεις Φυλάτος
Έτος έκδοσης: 2015
ISBN: 618-5163-40-3
Σελίδες: 32
Σχήμα: 28χ21
Κατηγορίες: Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

Τιμή σε ιστοσελίδες: 8.35 €