Ο Σάκης Γαλατάκης στο Ζαχαροχωριό

Περιγραφή
Ο Σάκης Γαλατάκης διασκεδάζει με τους φίλους του στο πάρτι του Τυρένιου. Αναγκάζεται όμως να φύγει για να αναλάβει μία ακόμα δύσκολη αποστολή. Να βρει και να γυρίσει πίσω το φίλο του τον Μέλη, που εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στο Ζαχαροχωριό.
Οι Ζαχαροχωρίτες, ο Τουρτάκιας, η Παγωτένια, ο Ασπροσοκολένιος, ο Μπισκοτένιος, τον αιχμαλωτίζουν και σκοπεύουν να τον κάνουν Γαλακτομπούρεκο. Οι εχθροί του Σάκη Γαλατάκη είναι σκληροί και επικίνδυνοι. Θα μπορέσει άραγε να τους ξεφύγει; Θα καταφέρει να σηκώσει ξανά το κύπελλο της νίκης με την αγαπημένη του Φραουλοκαρπουζοβυσσιναδοπορτοκαλάδα;
Το CD περιέχει την αφήγηση του παραμυθιού με μουσική υπόκρουση και τα τραγούδια τουΗ Λένα Τερκεσίδου είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος (Master του Πανεπιστήμιου Middlesex της Αγγλίας), σύμβουλος ψυχικής υγείας. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει ασχοληθεί με πλήθος δημοσιεύσεων στον περιοδικό Τύπο, καθώς και με σειρά παρουσιάσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές. Από τις εκδόσεις “Διάπλαση” έχουν εκδοθεί: “Ο Σάκης ο Γαλατάκης σε επικίνδυνη αποστολή” (2006), “Σύγχρονος θερμιδομετρητής τροφίμων και μαγειρεμένων φαγητών” (2006) και “Εύκολες δίαιτες για γρήγορο και υγιεινό αδυνάτισμα” (2007). Από τις εκδόσεις “Καστανιώτη” έχουν εκδοθεί πέντε βιβλία της: “Επιτέλους βρήκα τη δίαιτά μου” (1999), “100 γρήγορες, νόστιμες και διαιτητικές συνταγές της Λένας” (1999), “Η χρυσή διατροφή των αρχαίων Ολυμπιονικών” (2003), το οποίο μεταφράστηκε στην αγγλική γλώσσα, “Πολύτιμες αρχαίες αφροδισιακές συνταγές” (2003) το οποίο επίσης μεταφράστηκε στην αγγλική γλώσσα και τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Ιστορικού Βιβλίου Διατροφής στο διεθνή διαγωνισμό στην Ισπανία (Βαρκελώνη 2004), και “Η δίαιτα που έκανε θεά την Αφροδίτη” (2003). Από τις εκδόσεις “Άγκυρα” έχει εκδοθεί: “Οι θησαυροτροφές. Διασκεδάζω και μαθαίνω να τρώω σωστά” (2006). Από τις εκδόσεις “Ταξιδευτής” έχει εκδοθεί: “Έρωτας με την πρώτη μπουκιά. Συλλογή διηγημάτων με γεύσεις” (2008).

Συγγραφέας: Τερκεσίδου Λένα
Εικονογράφος: Σκόρδη Φερένα
Εκδότης: Διάπλαση
Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-6864-51-0
Σελίδες: 32
Σχήμα: 29χ21
Κατηγορίες: Πολυμέσα (για παιδιά) – Τραγούδια, Παιδικά βιβλία, Ελληνικά
Σειρές: Επικίνδυνη Αποστολή

Τιμή σε ιστοσελίδες: 12.11 €