Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθετε το Microsoft Excel


Περιγραφή
Μάθετε το Microsoft Excel με βιβλίο, βίντεο και αφήγηση. Γνωρίστε το περιβάλλον εργασίας του Microsoft Excel 2007. Mε αυτό το βιβλίο εξασφαλίζετε τη συμμετοχή σας σε ένα πρόγραμμα επιμόρφωσης σε μια εικονική αίθουσα. Η παρουσίαση κάθε ενότητας με βίντεο θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε εύκολα και γρήγορα στο περιβάλλον του Excel, ενώ με την προσεκτική επιλογή των παραδειγμάτων θα κατανοήσετε πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε δυνατότητα του Excel. Στην αρχή κάθε ενότητας καθορίζεται το υποθετικό πρόβλημα και στη συνέχεια βήμα βήμα περιγράφεται η λύση του. Με τον τρόπο αυτό ακόμα και οι δύσκολες έννοιες γίνονται απόλυτα κατανοητές. Οι στόχοι του βιβλίου και της εφαρμογής πολυμέσων που το συνοδεύει είναι να κατανοήσετε:
Ποιες είναι οι δυνατότητες του Excel.
Γιατί πρέπει να αξιοποιήσετε τη συγκεκριμένη δυνατότητα.
Πώς θα αξιοποιήσετε κάθε δυνατότητα.
Tα πλεονεκτήματα της εικονικής αίθουσας που δημιουργεί το βιβλίο
– Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την ενότητα-μάθημα που θα παρακολουθήσετε, ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεών σας.
– Μπορείτε να καθορίσετε το χρόνο και τη διάρκεια της “διδασκαλίας”, χωρίς να ακολουθήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα – εκμεταλλευτείτε απλώς τον ελεύθερο χρόνο σας.
– Mπορείτε να διακόψετε το βίντεο και την αφήγηση, να εκτελέσετε το Excel και να εφαρμόσετε στα δικά σας παραδείγματα τις δυνατότητες που παρακολουθήσατε. Μπορείτε να επαναλάβετε το βίντεο μιας ενότητας ή ενός τμήματος, όσες φορές θέλετε.
– Δεν χρειάζεται να “ψάχνετε” στοιχεία ελέγχου στην οθόνη, σας τα δείχνει το βίντεο.
Το DVD περιλαμβάνει:
– 224 βίντεο διάρκειας 2-7 λεπτών, ένα για κάθε ενότητα του βιβλίου
– 11 ώρες και 27 λεπτά (συνολικά) βίντεο και αφήγηση
– 13 αρχεία ασκήσεων
– 33 βίντεο με τις λύσεις των ασκήσεων
– Eφαρμογή για την εύκολη πλοήγηση στο υλικό του DVDΟ Θωμάς Γκιομάσης είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2003 ως σήμερα εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής στη μέση εκπαίδευση. Το ίδιο διάστημα συμμετείχε επίσης στο πρόγραμμα “Εκπαίδευση Ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες” ως εκπαιδευτής και βοηθός εκπαιδευτή.

Συγγραφέας: Γκιομάσης Θωμάς
Εκδότης: Δίαυλος
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN: 960-531-221-2
Σελίδες: 339
Σχήμα: 24χ17
Κατηγορίες: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές – Προγράμματα

Τιμή σε ιστοσελίδες: 15.69 €