Ο μαύρος πύργος: Η γέννηση του πιστολέρο

Περιγραφή
Ο Στίβεν Κινγκ άρχισε να αφηγείται την πορεία του Ρόλαντ Ντεσέιν προς τον Μαύρο Πύργο σε μια σειρά διηγημάτων που δημοσιεύτηκαν τη δεκαετία του 1970. Τα διηγήματα αυτά εξελίχθηκαν αργότερα σε μυθιστόρημα, για να αποτελέσουν τελικά ένα επτάτομο έπος, κατά πολλούς το πιο σημαντικό έργο της καριέρας του.
Ο παράξενος, τρομακτικός κόσμος του Μαύρου Πύργου μεταφέρεται τώρα σ’ ένα εκπληκτικό κόμικ. Υπό την καθοδήγηση του ίδιου του Κινγκ, οι κορυφαίοι σεναριογράφοι και εικαστικοί καλλιτέχνες της Marνel δίνουν συγκεκριμένη μορφή σ’ αυτόν τον κόσμο που η σκοτεινή ομορφιά του έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία αμέτρητων αναγνωστών διεθνώς.
Το κόμικ του Μαύρου Πύργου τοποθετεί για πρώτη φορά την ιστορία του Ρόλαντ σε χρονολογική σειρά. Στο πρώτο άλμπουμ, “Ο Μαύρος Πύργος: Η γέννηση του πιστολέρο”, ο Ρόλαντ είναι ακόμη ένα νεαρό αγόρι. Στα πρόθυρα της ενηλικίωσης, εγκλωβισμένος στην αρπάγη του κακού σ’ έναν κόσμο που καταρρέει, ετοιμάζεται να αναλάβει την πρώτη του αποστολή. Το ταξίδι αρχίζει. Βήμα βήμα, η πορεία του Ρόλαντ αποτυπώνεται σε υποβλητικά καρέ που προξενούν δέος. Μια φαντασμαγορία του τρόμου χωρίς προηγούμενο…

Συγγραφέας: King Stephen 1947-, Furth Robin, David Peter
Μεταφραστής: Μπαρουξής Γιώργος
Εικονογράφος: Lee Jae σκιτσογράφος, Isanove Richard
Εκδότης: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN: 960-620-509-6
Σελίδες: 240
Σχήμα: 27χ18
Κατηγορίες: Κόμικς

Τιμή σε ιστοσελίδες: 13.46 €